Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2011, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi bir şekile sokabilir.

İnatlaştığınız bir konuda bugün ikna edileceksiniz. Mesleki iddialaşmalarınız özellikle belli kişilere yönelik. İşinize bağlılığınızı göstermeniz için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor.

Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

Bir yakınınızın öğütleri, ciddiye almanız halinde sizin için çok anlamlı olabilir. Onun için taşıdığınız önemi kavrayabilmeniz için, daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlık yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bununla ilgili yakında bilgilendirileceksiniz.

3 Kasım 2011, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe gününe Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünümle başlıyoruz. Bu görünüm, duygusal ve fiziksel anlamda sizi  rahatsız eden, başkasının eline muhtaç bırakan, destek beklediğiniz halde köstek olan kişilere karşı kendi inandığınız şeklinde rest çekmenize neden olabilir. Zorluklara, sorunlara, dayanma gücünüz oldukça düştüğünden artık naz-niyaz çekecek haliniz yoktur. Acı tecrübeler, her alanda sizi öylesine bezdirmiştir ki, birileri için artık kendinizden vazgeçmemeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Merkür-Chiron arasındaki görünüm, ilişkilerin vehayatınız, sorumluluklarınız konusunda reaksiyon göstermenize, tepkili konuşmanıza yol açabilir. Ancak benim tavsiyem çıkarlarınızı zedeleyebilecek, sonra da pişmanlık uyandıracak kararlardan mümkün mertebe uzak durmanızdır. -Yok canım ben niye pişman olacağım ki diyorsanız o zaman tercih tabii ki sizin. Ancak sonuçlarına da katlanmamız gerekebilir.

3 Kasım 2011, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda mantıklı bir şekilde davranıyorsunuz. Yoğun isteklerinizi ön plana çıkarmak istiyor ve gücünüzü farklı işlerde denemek istiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde belli bir atış söz konusu olacak ve olayları mantıklı bir şekilde değerlendireceksiniz. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz.

6 Ekim 2011, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok rahat olduğunuz söylenemez. Kişisel konularınız adına beklemede kalmanız, acele ile karar vermemeniz gerek. Kendinize olan güveninizi korumalı, güveninizi kaybetmemelisiniz. Yeni çevrelerin hayatınıza kattığı değişiklikler ise önemli görünüyor. Kendinizi kısıtlamamalı, farklı deneyimlere açık olmalısınız. Yarın yükselen bir tempo içindesiniz.

3 Kasım 2011, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde talih size gülümsemeye başladı. İstedikleriniz gerçekleştikçe içiniz huzur doluyor. Uzun zamandan beri böyle bir yaşam tarzı halay ediyordunuz. Kötü günlerin geride kaldığına inanmalısınz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Partnerinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Etrafınızdakilere anlaşmazlıklarında arabuluculuk yapabilirsiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 36" R
Ay
Boğa
11° 39' 43" R
Merkür
Koç
21° 32' 19"
Venüs
Boğa
10° 07' 38"
Mars
Koç
05° 25' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 37"
Satürn
Balık
17° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 46' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 09"
Lilith
Başak
24° 09' 34"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>