Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona çok ısrarcı davranıyor, onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir.

Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir.

Arada bir sergilediğiniz edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmayabiliyor, bazı insanların etkisinde kalabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu sevinci ve coşkuyu yeterince hissedemiyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştiriyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:36 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, önyargılı düşünebiliriz. Eğer birileri arkamızdançeviriyorsa buna göz yummayız. Tepkimizi gösteririz. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığı, halledilmesi gereken meselelerin görüşülmesinde aklınızı iyi kullanmanız gerektiğini gösteriyor. Her şeyi etraflıca ele alalım. Kimle konuşuyorsak iyi dinleyelim ki, zarar etmeyelim. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, kendimizi rahat ve özgür hissetmeyiz. Şartlar maddi-manevi anlamda bizi mücadele zorluyor. Yorgunuz ve tabii ki gerginiz. Bu saatlerde bir yerlere gitmek, uzaklaşmak isteyeceğiz. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, her alanda değişim ve güvence arzumuzu belirgin kılıyor. Plan ve projelerde bulunarak, eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda kendimize yeni bir yol belirleyerek ilerlemek istiyoruz. Şartlar şu aralar pek istediğimiz gibi değil ancak biz mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu görünüm biraz keyifsizlik veya gerginlik yaratabilir. Ailevi veya ilişkimizle ilgili meselelerin sinirli bir şekilde ele alınması, konuşulması yanlış olur. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli olacağın bir güne hazır mısın? Adeta yerinde duramayacak ve her işin içinde olacaksın.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda stres yaratabilecek bazı sorunlar oluşabilir. Özellikle geçmişte yaşamış olduğunuz birtakım hasarlı durumlar bilinçaltınızda önemli bir yer kapladığından dolayı sürekli bunu düşünüyor olmanız sizlerde birtakım stresten kaynaklanan hastalıklar yaşamanıza neden olabilir. Ancak kendinizi sorunlara değil çözümlere odaklamalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konulara daha açıksınız ancak karar vermek pek kolay olmayabilir. Kendinizi kurban olmuş gibi hissedebilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma ortamınızı ve gündelik yaşamınızı düzenlemek ya da üretkenliği artırmak için farklı ve sıradışı düşünceler geliştirebilirsiniz. Ancak bunları birlikte olduğunuz veya çalıştığınız kişilere aktarırken temkinli yaklaşmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde tepkisel olmaktan kaçınmalısınız. Farklı davranışlar içine girebilirsiniz. Bugün, kabuğunuzdan çıkmalı ve yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle sohbet sırasında ortaya atılan parlak ve yaratıcı fikirler sizin sanatçı kimliğinizle bütünlük kazanır. Yeteneğinizi gerek spor gerekse her türlü kreatif konuda ortaya koyabilirsiniz. Çocuğunuzla sosyal etkinliklere katılmak için harika.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 05' 44" R
Ay
Başak
07° 00' 14"
Merkür
Boğa
00° 58' 28"
Venüs
Boğa
20° 56' 22"
Mars
Koç
12° 08' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 54"
Satürn
Balık
17° 51' 00"
Uranüs
Boğa
23° 17' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 53"
Lilith
Başak
25° 08' 02"
True Node
Koç
14° 53' 00"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>