Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız heyecan uzun ömürlü gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir. Onunla sürdürdüğünüz uyum, kararsızlık çektiğiniz bazı gözden çıkarma niyetlerinize değebilir.

Yakınınızdaki bazı ilişkileri, elinizden kaçan fırsatlarla ilişkili görmemeniz, ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız yeni fırsatlarda, yeni bir gözle ilişki değerlendirmeleri yapmanız yararlı olabilir.

İyi duygularla, güzel niyetler besliyorsunuz. Ama yakın zamanda bunların niyetten ileriye gitmesi zor. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek.

Son günlerde çevrenizde söylenen sözlere ilgi duymamanız gerekiyor. Duyumlarınızın temelsiz, birtakım duygusal yaklaşımlara dayandığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sıkıntılarınızı birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz. Siz zaman, zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz. Sorun yaşadığınız kişileri en yakın çevrenizde görerek onarılmaz kırgınlıklara neden olmamalısınız.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işinize vakit ayırabilirsiniz. Güzel gelişmeler yaşadıkça daha hırslı bir şekilde kariyerinize odaklanabilirsiniz. Bugünün diğer günlerden farkı ise güzel bir gezegen hareketinin gerçekleşiyor olması. 05:51 itibariyle Merkür, Güneş'in kalbinde olacak. Çok içten isterseniz bugün dilekleriniz kabul olabilir. Sağlık durumunuzla ilgili olumlu haber alabilirsiniz. Tahlilleriniz veya testleriniz düşündüğünüzden iyi çıkabilir. Kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Akşam olduğunda enerjiniz biraz düşebilir. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İncelikli düşünüyorsun!Bugün nedense güne, her şeyi ince ince düşünmekle başlıyorsun. Yolda giderken gördüğün tabeladan tut, trafik ışıklarını beklemeden geçen insanlara kadar. Nezaketin, ince düşüncenin ve hoşgörülü olmanın ne kadar önemli olduğunu düşüneceksin. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, çalışanların sigortası ya da vergilerle ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Bir süredir beklediğin hukuki süreçten haber alabilir, istediğin gibi sonuçlandığına şahit olabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, yalnız kalmak isteyeceksin. Arkadaşlarının biten ilişkine dair bitmek bilmez soruları, merak ve yorumları sinirlerini bozabilir. Evli bir Balık burcuysan, eşinin vereceği müjdeli habere çok sevineceksin. Akşam saatlerinde çat kapı gelecek misafirlere hazır ol! Bir anda elin ayağına dolanacak ama bir yandan da oldukça keyifli bir akşam olacak.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatınızın huzurunu yakaladığınızı düşündüğünüz yerde kendinizi dinlendirmelisiniz. Geçmişten kopma kararı almaya açık bir gün.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanabilir. Toplum önünde kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz zamanlardasınız. Mesleki sorumluluklarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızı düzene soktunuz. Bu oldukça güzel bir başlangıç oldu. Tek başınıza karar almanın tadını çıkartıyorsunuz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve haberler etkisini sürdürürken akşam saatlerinden itibaren hedeflerinize yeniden odaklanabilir, organizasyon becerilerinizi kullanıp gösterebilirsiniz. Önemli, itibarlı kişilerle gireceğiniz temaslardan çok şey öğrenebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay'ın Yay burcundaki seyahatiyle kariyerinizde hareketli bir gün sizi bekler. Topluluklar önünde yapacağınız konuşmalardan başarı elde edersiniz. Yöneticilerin ortaya attığı yeni fikirlerin kariyerinizdeki etkisi önem kazanır. Terfi etmek, maaş zammı konuşmak aklınıza düşebilir. Özgür ruhlu bir kadın figürü sosyal hayatta size destek olacaktır.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğe yönelik düşünecek ve günlük işleri ertelemeye eğilim göstereceksiniz. Aklınız tamamen uzun vadeli planlara odaklanacaktır ve bu planlar üzerinde tartışmak, öğüt almak ve fikir alışverişlerinde bulunmak için çok çeşitli kişilerle biraraya gelebilir, toplantılar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>