Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı dalgalanmalar gerçekleşecek ve ortaya bazı belirsizlikler çıkabilecek. Bu durumdan çok rahatsızlık duyacaksınız ve bunu önlemek için bazı girişimlerde bulunacaksınız.

İş çevrenizde bugün yeni insanlarla tanışacaksınız ve çok faydalı görüşmeler yapacaksınız. Amirinizin isteği üzerine bugün işlerinizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

Alacaklarınız birikti ve bunları tahsil edemediğiniz sürece buna bağlı olarak borçlarınızda artacak. Bugünde alacaklarınızı tahsil edemeyeceksiniz. Bundan sonra borç verirken biraz daha temkinli davranmalısınız.

Yakınlarda bir sevdiğiniz bugün ciddi bir rahatsızlık geçirecek ve siz işlerinizi yarım bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi duygusal bakımdan çok hassas hissedebileceğiniz bir gün. Bugün partnerinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz, saat 03:23 itibariyle gün boyunca etkili Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Davranışlarımızı başkalarına göre değil, bizzat kendi bildiğimiz yönde ayarlamak istiyoruz. Tutkuluyuz. Gücümüzü birilerine ispat çabamız hayli yüksek. Sıradan değil, hakikaten farklı deneyimlerin peşindeyiz. Bunların da kimse tarafından bilinmesini istemeyebiliriz. Saat 10:45 Venüs-Chiron görünümü, bir yandan iletişimde bulunmak isteğimizi işaret ediyor. Ancak diğer taraftan hayatı farklı bir açıdan ele aldığımız için insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyoruz. İnsan kafasındaki sorulara cevap bulmak istiyor. Durumu derleyip toparlamaya çalıştıkça, dış dünya üzerimize geliyor. Zaten özünüzde bulunan fedakarlık, empati, yumuşaklık devreye girince ne yöne gittiğimizi, gitmemiz gerektiğini bilemiyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, kendimize şöyle iyice bakmak. Neler bizi zorluyor neler artık bezdiriyor. Çok mu endişeliyiz yoksa fazla mı rahatız. İlişkilerde neden zorlanıyoruz. Yanlış seçimlerde bulunan biz miyiz yoksa bu insanları karşımıza çıkaran kader mi? iyi düşünmek lazım. Saat 11:04 Venüs-Uranüs görünümü, gerek parasal ve gerekse eviniz sınırları içinde kendinizi özgür bir biçimde ifade etmenizi sağlıyor. Denetim altına girmekten hoşlanmazsınız. Kafanıza koyduğunuzu yapmak ve bir an önce hayatınıza şekil düzen vermek istersiniz. Evin içinde bir koşturmaca başlar. Bu bir yolculuk, taşınma veya bir görüşmenin işaretçisi olabilir. Para harcamaktan zevk alırsınız. Eviniz, sevdikleriniz ve kendiniz için hoşunuza giden bir şeyler satın alabilirsiniz. Saat 18:22 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün, maddi ve manevi sorunlarınıza çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duyabilir veya planlarınızı partnerinize kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Ancak bu noktada sınırınızı iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. İş hayatınızla ilgili konularda da bugün sakin olmak gerekiyor. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarfediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşınla bağının güçlendiğini hissedebilir, uyumun keyfini çıkarabilirsin. Seni kısıtlayanlardan kurtulabilirsin.

30 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Emek verdiğiniz bazı konularda haklı olduğunuzun anlaşılması sizi motive edecektir.

30 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha özgür ve hareketli hissedebileceğiniz olanaklar içindesiniz. Yenilikler ve yolculuklar açısından olumlu bir gündesiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle veya geçmişinizle olan ilişkinizde problemler yaşıyorsanız bugün sürpriz gelişme ve çıkışlarla aranızı düzeltebilirsiniz. Yolculuklar, uzaklar, buralarda edineceğiniz deneyimlerle kendinizi geliştirebileceğiniz bir gün olabilir.

30 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işleriniz için çevrenizden desteğiniz güçlü olacak. Bugün daha çok kendinize vakit ayırmalı ve işlerinizi hafta başına devretmelisiniz.

30 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcundaki Ay psişik yeteneklerinizi öne çıkarır. Haberci rüyalar size pek çok soru işaretinin cevabını sunar. Enerji gruplarının etkinliklerine katılmak için ideal bir gün. Felsefi konular, öğretiler, akademik değerler mercek altına yatar. Uzaklardan alacağını bir haber kafanızdaki şüpheleri ortadan kaldırır. Ekşili, acılı güçlü tatlarla damak zevkinizi mutlu edin. Alkol tüketiminde aşırıya kaçmayın.

30 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

30 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>