Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazen onu konuşmalarınızla bunaltıyorsunuz. Oysa onun daha gevşek bir ilişkiye ihtiyacı var. Bugün bu isteğini size iletebilir. Bu isteğini ilişkinizi köklü bir biçimde sorguluyor diye yorumlamayın. Sadece sizin bazı huylarınız onu rahatsız ediyor.

Uyumlu bir gününüzdesiniz. Neyse kiarkadaşlarınız da öyleler. İşyerinizde yapısal bir değişiklik olabilir. Bugünlerde herkesin gözü, kulağı bu değişiklikte. Bu değişiklik gerçekleşirse, sizin için daha olumlu olabilir.

İşinizle ilgili olumlu gelişmeler maddi durumunuza da yansıyacak. Bugün elinize beklemediğiniz bir para geçebilir. Bu parayı hesaplı kullanmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Sevgilinizin söylediklerini doğru anlamaya çalışın, küçük bir eleştiriden büyük bir tartışma doğabilir yoksa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlle de güven istiyorsunuz. Karşınızdakilerin güvenini sık sık tazelemelerini bekliyorsunuz ama bu her zaman mümkün değil. Bir yakınınızdan güveninizi sarsacak bir davranış görebilirsiniz. Ama bunu yeterince objektif değerlendiremeyebilirsiniz. Küçük sağlık sorunlarınızı önemsemiyormuş gibi yapıp aslında gereğinden fazla abartıyorsunuz.

31 Ekim 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:48-14:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Her şeyi incelemek, anlamak, yerli yerine oturtmak isteriz. Rahat davranmayız. Eğer beraberliğimiz yeni başlamışsa, partnerimizi çözmeye çalışırız. O da aynı şekilde bizi tanımak, nasıl biri olduğumuzu anlamak için sorular yöneltebilir, bizi ara sıra sıkıştırmaya çalışabilir. İlişkisinde sorun olanların dikkatli konuşmalarında, anlamadan etmeden abartılı şekilde hareket etmemelerinde yarar vardır. İlişkisi olmayanlar için biraz zorlayıcı geçebilir. Kafanızın içinde neden ve niçin soruları gün boyu dolanır durur.

31 Ekim 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız. Ortak dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirmelisiniz. Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Sağlığınızla ilgili bugün bol su içmelisiniz.

31 Ekim 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. İletişim kurmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Plansız ve hızlı hareket etmek eğiliminde olduğumuz bir günde olsak da, istediğimiz sonuçları almak veya ciddiye alınmak istiyorsak, organize ve planlı hareket etmenin bize kazandıracağı aşikar! Yarım kalan işleri tamamlayabileceğimiz bir gün.

31 Ekim 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık pek çok sorunun üstesinden gelmenin rahatlığı içindesiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde ortaklaşa para konuları sizi bağlayacak. Daha fazla paylaşım getiren yeni finansal anlaşmalar ve borç alacak konularınıza akılcı yaklaşmak gerekecek. Ortağın para durumu ya da beklenmedik ödemeler can sıkıcı olabilir.

31 Ekim 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Dramatik ve düşünceli haldesiniz. İnsanlardan yardım almaya gönüllü değilsiniz. Tek başınıza olmak istiyorsunuz.

31 Ekim 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

31 Ekim 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>