Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeterince güvenli bir ilişki yaşamadığınızı biliyorsunuz. Ama ondan bu kadar hızla uzaklaşacağınız hiç aklınıza gelmezdi. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir.

İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bu tür bir girişiminizde bazı tereddütler geçireceksiniz

Çok tutumlu olduğunuz için kendi dışınızdaki harcamalardan çok dertlisiniz. Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti kavrayamayanlarla çatışmalar yaşıyorsunuz.

Etrafınızda gezinen dar bakışla, küçük hesapçı biri var. Ona karşı kırıcı olmaktan hiç çekinmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadakatsizlik sizi çok etkileyebiliyor, sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret çok anlamlı. Bazen anlaşılmaz şekilde inatçı biri oluveriyorsunuz. Bu da bir çok konuda çok ısrarcı davranmanıza ve bu yüzden de problem olmanıza yol açıyor.

31 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 00:32 itibariyle Neptünle kavuşum yapan Ay, hayata ve sevdiklerimize karşı güzel hisler duymamızı sağlıyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak istiyoruz. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını vermek isteriz. Saat 10:38 Ay-Pluto görünümü her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Saat 20:21 Ay-Merkür görünümü, oldukça tutkulu ve arzulu şekilde hislerimizi çevremize belli ederiz. Hayatın güzelliklerini paylaşırız, farklı yollar gösteririz. Sevdiklerimize rehberlik ederiz. Çıkarları önemseyen bu dünyada yaşasak da, vicdani düşünmeyi biliriz. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

31 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odak noktanda maddi imkanların için çalışmak var. Konfor arayışın fazla para harcamana neden olabilir.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin finansal kaynakları ile ilgili bazı durumlar söz konusu olabilir. Bir şeyleri fark ettiğinizde konu üzerinde ısrarcı bir tavır sergilemeyin.

31 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda imzalar atılabilir.

31 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

31 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

31 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre hareket edeceğiniz, keyfinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız. Geleceğinize dair işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir.

31 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gönüllü kuruluşlarla ortak projeler geliştirmek için harika bir gün. Şirketinizin adını duyurmak için bir yardım projesine sponsor olmak ve buradaki örgütlenmeleri düzenlemek ön plana çıkabilir. Katılımcılara gönüllülüğü sevdirmek sizin hanenize yazılan kocaman bir artı olacaktır. Balık

31 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

31 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>