Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize karşı biraz daha anlayışlı ve saygılı bir tutum içinde olmanız gereken bir gündesiniz. Zira son günlere onun çok fazla üstüne gittiniz. Bugün partnerinizle çok az görüşebileceksiniz.

İş arkadaşlarınızla veya ortaklarınızla uyumun arttığı bir gündesiniz. İş kolunuzla ilgili bazı değişikliklerde hemfikir olmuş durumundasınız. Piyasanın arz talep durumlarını iyi takip etmelisiniz.

İhtiyacınız olan ,olmayan bir çok şeye bütçenizi aşan tutarlarda harcama yapıyorsunuz. Sürekli borç yükü altındasınız. Bugün bu tür harcamalar konusunda kendinizi frenlemelisiniz.

Parasal konularda çok tutumsuzsunuz. Bugün bu konuda kendinizi frenlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Ama içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmanız yararlı olabilir. Bir konuda zevkli olduğu kadar da zor olan bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları arayışlarınız olacak.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması,ortamındaki şartların değişmesi sonucu yeniden bir şeyleri organize etmeniz, güveninizi kazanmanız ve ona göre ilerlemeniz yönünde etkilidir. Evet belki türlü haksızlıklar, zorlu işler, düşmanlıklar sizi yordu ve hayata güveniniz azaldı. Sanki bıraktınız kadere kendinizi, ne olursa olsun dediniz ve küstünüz çoğu insana. Kim bilir belki de, bir proje önünüze geldi, çalıştınız, çabaladınız ve şimdi bunu yürürlüğe koymak istiyorsunuz. İşte size bu Tutulma böylesi bir kuvvet sunuyor. Kendinize güveniniz ve onu hayata geçiriniz. Kimi Balıklar, sağlık problemleri yüzünden verimli çalışamıyor, ruhsal ve bedensel anlamda zorlanıyorlardı. Şimdi bu tutulma yeni ve alternatif yöntemler denenerek şifa bulmanızı sağlayacak. Belki de hiç farkında olmadığınız bir probleminiz, bir şekilde ortaya çıkarak sizi daha büyük bir sıkıntıdan kurtaracak. Bir başka olasılık, bir haksızlık yüzünden veya yanlış insanlar nedeniyle izole bir hayat yaşıyordunuz. Şimdi yeteneğinizi, tecrübenizi göstereceğiniz birfırsatı karşınıza çıkacak. İşte bu Tutulma özgüven duygunuzu yükseltici ve sizi hayatla barıştırıcıdır. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmayan nedenlerle eşini kıskanmış olman, aranızda belli bir mesafe oluşturabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıkları veya bazı kriz durumları yaşayabilir ortaya çıkan gerçeklerle bir anda yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün. Stres yaratan ve üzüntüyle tetiklenen sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalı, buna karşı gereken önlemi almalısınız. Hayatta sağlığınız olduğu sürece her şeyi yapmaya gücünüz yetecektir. Zorluklar sizi yıldırmasın.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size sizi farklı yönlere itebilir. Sizi duygusal olarak yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde inşa etmeniz gereken konularda işlerinizi revize etmeniz gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğleden sonra gerçekleşen Ay tutulması ile birlikte gündelik yaşamınıza ve çalışma ortamınıza dair kararlar gündeminize gelebilir. Detoks ve arınma, şifa ve sağlık konularıyla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın akışında kendinizi beklenmedik olaylar içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza ve alışkanlıklarınızdaki değişimlere dikkat etmeniz gerekiyor.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Özellikle kalp ve damak sağlığınıza özen gösterin. Gündelik hayatınızda radikal değişim zamanı. İlişkilerin sınırlarını ofis ortamında belirlemelisiniz aksi takdirde tümyükü sırtınıza biner.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı kişilerin hamlelerinizi engellemeye, planlarınızı değiştirmeye, mesleki bağlantılarınıza müdahalelerde bulunmaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Bu kişilerin karşısına çıkıp da sert bir mücadeleye girmemeli, politik yaklaşımlar sergileyerek nedenleri ve çözümleri araştırmalısınız.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>