Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde bazı katı prensipleriniz var. Bunlardan vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor. Aşka bakan pencerenize daha esnek perdeler takmalısınız.

Aranılan birisiniz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor.

Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızdaki masraflar hayli ağır. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak.

İş yaşamınızdaki özgün fikirleriniz, sizi gereğinden fazla ilgi çekici yapabiliyor. Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri sahtelik gibi görüyorsunuz. Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla bu gibi konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlığın nedeni olabiliyor. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü,veya özel yaşantımızda insanlara destek oluruz. Rehberlik ederiz. Bilgimizi paylaşırız ve deneyimlerimizi başkalarına aktarırız. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü ev içindeki yazışma, telefonlaşma ve hareketliliğin işaretçisidir. Birkaç konu üzerinde düşünürsünüz. Canınızı sıkan laflar, hareketler oldu mu, anında cevabı verirsiniz. İnsanların hiç de samimi olmadıklarını düşünürsünüz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bunun anlamı aileniz, evinizle alakalı konular üzerinde oldukça aceleci ve gereğinden fazla tepkisel davranmanızdır. Yapılacak en iyi şey sakince olan bitene bakmaktır. Farklı fikirlerimiz, her ne kadar çevremizle aramızda bir duvar örse de, bu tek başına hiçbir durumun altından kalkamayacağımızı göstermiyor. Müzik, resim, el çalışmaları, kısa bir yürüyüş, kitap okumak, araştırma yapmak için uygundur. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişi, aşk konusunda veya aşkla ilgili tüm meselelerde ve çocuklarımız varsa onlarla ilgili konularda hassasiyetimizi vurgular. Aslında isteğiniz son derece basit bir şey. Size karşı gayet anlayışlı ve güvenilir olunmasını istiyorsunuz. Çünkü dürüstlük sizin için önemli olduğundan karşınızdaki insanın kendisi gibi davranmadıkça, açık olmadıkça şansı olmayacağını bilmesi gerekiyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluklarını erteleyip dilediğince bir gün geçirmek isteyebilirsin ama başka bir günü seçmelisin.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lüks ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek konulara yöneliminiz artabilir. Beklediğiniz maddi projeler kazançlı bir şekilde değer kazanabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler yapmak için fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda seminerler düzenleyebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığın getirdiği değişiklikler olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay ev ve aile ilişkin konuları gündeme getirirken geçmişle ve köklerinizle ilgili daha önce farkına varmadığınız durumların ayırdına varabilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizden yararlanarak gerçekçi ve objektif değerlendirmeler yapmalısınız.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay ev ve aile ilişkin konuları gündeme getirirken geçmişle ve köklerinizle ilgili daha önce farkına varmadığınız durumların ayırdına varabilirsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizden yararlanarak gerçekçi ve objektif değerlendirmeler yapmalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz her şeye net baktıkça hayatınızdaki gizemler ve sizi aşağıya çeken durumlar aydınlanabilir. Önemli işlerinizin üzerine gitmelisiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın ardından artık ev içi ilişkilerinize adeta farklı bir gözle bakıyorsunuz. İletişimin hem özel hemhayatınızda oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. İki farklı hanede vakit geçirebilir, ev ilearasında mekik dokuyabilirsiniz. Hareketli ve bol tempolu bir gün. Balık

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatler uzun zamandır ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 54' 56" R
Ay
Akrep
06° 45' 34" R
Merkür
Boğa
07° 52' 19"
Venüs
Boğa
27° 05' 50"
Mars
Koç
15° 57' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 46"
Satürn
Balık
18° 10' 35"
Uranüs
Boğa
23° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 27' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 49"
Lilith
Başak
25° 41' 20"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>