Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir gönül kayması ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde biraz bencil olduğunuz söylenebilir. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen, çoğunlukla onsuz bir hayatın içinde görünüyorsunuz.

Görüştüğünüz insan, tam aranılan kişi olduğunuzu çok belli ediyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikler de taşımıyor değilsiniz. Bu görüşmenin önemi yakında ortaya çıkacak.

Gerekli parayı ancak bir araya getirebildiniz. Fakat şimdi de bunun kullanılmanın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor. Bu parayı tüketmeniz yolunda aldığınız telkinlerde kötü niyet yok, ama düşüncesizlik var.

İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Sabrınızı çok zorlayan problemli kişiyle sürtüşmeniz artık çözüm istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir. İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Sizlerin sosyal olacağı bir gün olabilir. Kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla görüşebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Herkesten davet alabilirsiniz. Ay'ın Uranüs ile kavuştuğu bugün içinde sizler sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yüzünüzü güldürecektir. Ayrıca eğitime devam ediyorsanız umduğunuzdan güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı tarafından uzaklaşmalısın!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Potansiyelin yüksek olduğu işlerde rakiplerinle karşı karşıya gelebilirsin. Bir ihalede benzer dosyaları sunmak, aynı bütçe ile teklif vermek gibi konular gündeme gelebilir. İyi olan kazanır yerine ?ben/biz kazanmalıyım? duygusunu çokça yaşayabilirsin. Bu hırsın seni yıpratabilir. Aman dikkat! Çevrenin onay vermediği bir ilişki yaşıyorsan, aranızdaki problemler bugün su yüzüne çıkabilir. Birbirinizden sakladığınız sırlar var ise oldukça gerilimli bir tartışmaya tutuşabilirsiniz. Eğer evli bir Balık burcuysan, eşinle ortak kullanacağınız bir şeyi satın alma kararı alabilirsiniz. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylediklerinizi gerçekleştirebilecek bir gündesiniz. Eğitim hayatınızla ilgili duyarlı ve gerekli özeni göstermeniz durumunda başarı sizinle olacaktır.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışma üslubunuza dikkat etmeli ve özellikleyerinizde sizden kıdemli kişilerle konuşurken ve işinizi yaparken başarıya odaklı olmalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; sabah saatlerinde aldığın haberler harekete geçmeni gerektirse de içinde bulunduğun koşulları değiştirmek sana çok zor gelebilir. Ancak temkinli ve istikrarlı hareket edebilmek için mantıklı düşünmeye çalışmalı, hayale kapılmadan ve başkalarına fazla güvenmeden yola çıkmalısın.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah satlerinde finansal gelişmeler ve üretim imkanları olası. Önemli haberler alabilirsiniz. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün kendinizi yenilemek adına tutkuyla sarıldığınız işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerle gerçekler arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatın katı kuralları sizin omuzlarınıza pek çok sorumluluk yüklemiş olabilir. Siz de bu düzenden çıkıp kaçma isteği duyarsınız. Dolayısıyla günün güzelliklerine odaklanmak, geleceğe ait ümitlerinizi dile getirmek hatta oturup şiir yazmak sizi rahatlatacaktır. Balık Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla çok daha yüksek bir tempoda geçebilir. İnsanlarla sürekli bir iletişim ve haberleşme trafiğinin içinde kalabilir, bazı görüşmelere veya toplantılara katılmak için kısa mesafeye seyahatler yapabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 55" R
Ay
Aslan
25° 54' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 24"
Venüs
Boğa
19° 47' 41"
Mars
Koç
11° 26' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 43"
Satürn
Balık
17° 47' 08"
Uranüs
Boğa
23° 13' 47"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 02"
Lilith
Başak
25° 01' 50"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>