Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Birlikte güzel ortamlara girebilir ve hoşunuza gidecek şekilde zaman geçirebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almaya uygun olacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özel zevkleriniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz ve size zevk verece ortamlara girebilirsiniz.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz.

4 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Cuma günümüz, Ay-İkizler burcu seyriyle başlayacak. Ruhumuzun derinliklerindeki çocuksu yanlarımız öne çıkacak ve gerek evde gerekseyerimizde haberleşme, bilgilenme, hareketlilik bir hayli yoğun olacak. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda değişmeli diyen iç sesimiz yine etkin olacak. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Saat 02:58  Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur.  Bu yüzden de doğru bir karar vermek pek kolay olmuyor. Saat 14:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Piyasanın durumuna bakmadan ani kararlar vermeyiniz. Saat 18:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, ev yaşamınız ve ailevi konularda, parasal meseleler üzerinde iki yönlü ve hızlı bir şekilde düşünmenizi sağlıyor. Güzelliklerin, huzurun, dostluğun, güvenin, iyiliklerin kıymetinin bilindiği bir dünyada yaşamamız dileğimle  

4 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz.

4 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içerisinde yapabileceğinden fazlasını hayal eden kaybeder, hatırlamak lazım. Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir. Bulunduğunuz durumu farklı bir açıdan değerlendirmeniz ve yaratıcı olmanız kabul edilebilir çözümlere ulaşmanızı sağlayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Değişime direnmek zor ve ilerlemeyi zorlaştırdığı gibi, tartışmaları ve gerilimi de arttırıyor. Oysa, bizim için önemli konularda belli adımlar atabileceğimiz bir gün. Ancak, harika görünen fikirlerden çok uygulanabilir ve gerçekçi olanların peşinden gitmeliyiz ve etrafa emirler yağdırmak yerine uzlaşmayı seçen tarafın kazanan taraf olacağını unutmamalıyız.

4 Nisan 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi sağlama almak için yoğun bir çaba içine girebilirsiniz. Çevrenizdeki bazı değişiklikler sizi uzun vadeli yatırımlara yöneltebilir. Sezgilerinize kulak verin. Taşınmaz mülklerle ilgili fırsatlar elinize geçebilir. Aileye dair konularda da hareketlilik olabilir. Geçmişten kaynaklanan durumlar olumlu sonuçlar verebilir.

4 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ dengelemede zorluklar yaşıyorsunuz. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok.

3 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

4 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>