Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son vermek istiyorsunuz. Karşı cinsten biriyle yakınlaşmanız sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir. Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Sizi ve çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Mutluluk çok yakınınızda. Kendinizle ilgilenmeye başladığınızda hemen elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:44  itibariyle etkili olacak Oğlak burcu seyri, aklı başında düşünülmesini sağlıyor. İçinde yer aldığımız ortam bizi yönlendiriyor. İstesek de yanlış bir karar vermemek için dikkatli oluyoruz. Dışa dönük olsak da, aslında kendimizi pek ele vermiyoruz. Hani dışımızda her şey süt liman gibi ama içimizdeki baskılar bir hayli etkili. Saat 18:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle, Can-ı gönülden  sevgilerimle,  

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arzularınızın, isteklerinizin hayattan beklentilerinizin değiştiğini fark eder ve bu değişiklikler oluşurken eski arkadaşlarınızın yanınızda olmaması ve fikirlerinizin birbirine ters düşmesi nedeni ile artık kendi yolunuza bakmak isteyeceksiniz. Yeni bir hayata merhaba demek istiyorsunuz.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, üzerinde anlaşılması gereken konular, pazarlıklar ya da anlaşmalar ön plana çıkabilir. Emin olmadığınız konularda söz vermemeniz veya imza atmamanız yararınıza olur. Aman dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek gün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bugün yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birini kafaya taktınız. Uzaktan takip ediyor ve o insanı elde etmek için plan yapıyorsunuz. Uğraşılarınızın gereksiz olduğunu zamanla anlayacaksınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten kalma konular gözünüzü korkutmasın. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızdan göreceğiniz sevgiyle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Sevildiğinizi görmek sizi mutlu edecek.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geliyor. Hızlı ve kararlı bir tempoda çalışacak, beklentilerinizle karşılaşacaksınız. Olumlu davranabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınızdan kaynaklanan bir çeşit huzurluk yaşamanız ve bunun sonucunda da sosyal yaşamdan çekilerek içinize kapanmanız mümkündür. İç dünyanızda var olan duygular, değişimler ve dönüşümlere odaklanıp, onları tam kavrayamamanın verdiği sıkıntıyı aşmaya çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 36"
Ay
Kova
13° 14' 59"
Merkür
Koç
17° 26' 50"
Venüs
Boğa
02° 36' 31"
Mars
Koç
00° 43' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 44"
Satürn
Balık
16° 41' 23"
Uranüs
Boğa
22° 25' 19"
Neptün
Balık
28° 56' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 56"
Lilith
Başak
23° 28' 57"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>