Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz de hem birbirinizden ayrıyken, hem de birlikteyken iyi vakit geçirmesini biliyorsunuz. Birbirinizi sıkmamanız ve baskı yapmamanız ilişkinizi canlı tutuyor.

Artık bazı insanlarla aynı ortamda çalışmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Siz de pes etmek üzeresiniz.

Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz.

Bazı çabaları göstermekten kaçınmamalısınız. Yaşadığınız hoşlukların devamı için sizden biraz da çaba göstermeniz beklenebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda, kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli bulduğunuz ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri, bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:57 Ay-Pluto görünümü olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İşlerimizi veya planlarımızı uygulamada hırsımız bir hayli yüksek. Ancak boşlukta bazı işler sürüncemede kalabilir veya birileri yüzünden aksaklıklar oluşabilir. Tedbirli olmakta yarar var. Saat 21:20 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Bu saat sonrası güvende olmak, huzurlu bir akşam geçirmek isteriz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenin şikayetleri bitmeyecekmiş gibi gelebilir. Ancak haklı olabilirler; biraz dinlemeli, sonra da dinlenmelisin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle maddi konular yüzünden bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili karar vermek isteyip de veremediğiniz bir gün.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinizde bir karar vermek açısından dikkat çekici bir gün olabilir. Karşınızdakileri daha iyi anlamayı ihmal etmemelisiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayal kırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızdaki ilişkilerinizde kıskançlık, anlaşmazlık ve uyumsuzluklara açık bir günden geçmektesiniz. Aşırı yemek yemekten kaçınmalı, dengeli beslenme planı uygulamaya çalışmalısınız. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevreniz ve değer verdiğiniz kişilerle eğlenceli aktiviteler düzenleyebilir, oyun partileri yapabilir, hayatın keyifli taraflarına daha çok odaklanabilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda bulunmak, güzel planlar yapmak isteyebilirsiniz. Baş başa olmaktansa kalabalık ortamlar içinde yer almaya özen gösterin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişi bugün de etkisini sürdürürken sizin ortaklık ve özel ilişkiler alanınızda ilerlediğinden yine konular ikili ilişkiler olacaktır. Bugün bunları konuşmak ve çözüme ulaştırmak üzere hareket edebilirsiniz. Somut düşünce yapınız ve duygudan ziyade zihin gücüne odaklı yaklaşımınız sayesinde biraz soğuk davranıyor olmanızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Zihinsel ve akılcı bir tutum sergilemeye eğilimli olacağınız bir gün deneyimleyebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten yoğun olan duygularınız iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>