Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ,sevgilinize karşı olan davranışlarınız olumlu olacak . Bugün ona karşı çok yakın davranacaksınız. Bu yakın davranışlarınız onu çok mutlu edecek. Size karşı hissettiği bir takım güvensizlikler var. Bugün bu güvensizlikleri ortadan kaldırabilmeniz için elinizde fırsat var. Değerlendirin.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Bugünlerde eliniz çok sıkı. Paragöz bir insan oldunuz çıktınız. Aileniz bu durumdan şikayetçi. Bugün yapmanız gereken çok önemli bir harcamayı sırf bu huyunuz yüzünden yapmayacaksınız. Günün sonunda da bunun pişmanlığını yaşayacaksınız.

Bugün alacağınızı kararlarda dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde daha sonra pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulama konusunda dikkatli olun. Yaşadığınız mekânları düzenlemede güçlük çekebilirsiniz. Gün içerisinde uzaklardan beklediğiniz haberlerin olumsuzluk taşıması olasıdır. Zaman zaman umutsuzluğa kapılmanız mümkün.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kısmi Ay tutulması Kova burcunda gerçekleşecek. Çalışma ortamında yaşanan bir sorun, yeni işe başlamışsanız ortama alışmada zorluk, sağlığınızla ilgili bir şikayet, aşk veya çocuklarla alakalı bir mesele buna sebep olabilir. Ancak bütün bunlar aslında biraz da kendinize gelmeniz için uyarıcıdır. Bir şeyleri fazla kafanıza takıyor, hassas düşünüyor da olabilirsiniz. İş yerinde, günlük hayatta insanların baskın halleri, yanınızda çalışanlar veya mesai arkadaşlarınızla aranızda geçen sorunlara çözüm bulmak bazen zor olabilir. Şimdi biraz kafanızı dinlendirmek, rahatlamak, enerjinizi yükseltmek zamanıdır. Yoksa daha fazla kendinizi hasta edebilirsiniz. Kalp sağlığınıza iyi gelecek egzersizleri tavsiye ediyorum. Yanlış beslenme sonucu şişmanlık veya kulaktan dolma bilgiyle yapılan diyetler, ilaç alışkanlığı, zayıflamak amaçlı kullanılan ürünler bunlara lütfen dikkat ediniz. Araç ve gereçlere, bilgisayarınıza, gizli belge ve evraklara da dikkat ediniz. Sizi stres altına alabilecek kişilerden şu aralar uzak durunuz. Acil olmadıkça ameliyat kararı almayınız. Gizli ilişkilerden uzak durunuz. Bunlar açığa çıkabilir çünkü. Şifrelerinizi iyi koruyunuz. Aceleyle karar vermeyiniz. İşten ayrılmak veya her işi üstünüze alarak yük altına girmeyiniz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atılımcı ve değişken yapını destekleyen bir gökyüzü hakim. Bugün vereceğin kararlar geleceğini inşa edecek.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkilerinizde baskı ve manipülasyona karşı dikkat. Kontrollü bir şekilde hakkınızı ifade etmelisiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Sakin olmanızda fayda var.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulma nedeniyle sürpriz olaylara açıksınız. Bir konunun içyüzü ortaya çıkabilir, kendinizi beklenmedik olaylar içinde bulabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza özen göstermeniz önemli olacak.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleden sonra Ay’ın Kova burcuna geçmesiyle bilinç altınızdakileri rahatça ifade edebileceksiniz. Yaratıcı ilhama açık bir enerjiyi üzerinizde hissedersiniz. Gününüzü, kimsenin kölesi olmadan kendi özgür ruhunuzu beslemek için değerlendirin. Kapalı gruplarla yapacağınız etkileşim, sizi farklı bir alana taşır. Buradaki enerjileri çakralarınızı dengelemek için kullanın. Balık

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>