Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle burcunuzda ilerleyecek Chiron, cesaret verici olduğu gibi, kurallarını kendinizin belirlediği bir dünyada yaşama arzunuzun da göstergesidir. Zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine eğilebileceğiniz bu dönemde, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Eğer siz kötü günler yaşarken birileri size yardımcı olmadıysa, siz bu süreçte diğer insanlara destek vererek o acı günlerin bilinçaltınızda açtığı derin yaraları sarmaya çalışabilirsiniz. Sizi bu dönemde şifacı biri olarak görebilirler, böyle tanınmaktan mutlu olabilirsiniz. Sizi kimsenin kötü biri olarak görmesine tahammülünüz yoktur. Belki de bu yüzden gereğinden fazla iyilikte bulunabilirsiniz. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sakinlik arıyorsun! Sakinlik aradığından emin misin? Sanki her şey seni buluyor gibi davranman yakın çevreni kızdırabilir. Dengeleri kaybetmeden, kendinden ödün vermeden bazı kişilerle arana mesafe koymak isteyebilirsin. Gün içerisinde yakın arkadaşlarınla bir araya geleceksin. Hep birlikte alışveriş yapmak, etkinliklere katılmak, sohbeti bol zamanlar geçirmek iyi gelecek. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle şehrin gürültüsünden uzaklaşabilirsiniz. Özellikle doğa ile iç içe olacağınız yerlere gitmek hem ruhsal hem de fiziksel olarak rahatlamanızı sağlayacak. Sanatla ilgileniyorsan, yurtdışındaki gelişmeleri takip edeceksin. Sanatını başka ülkelerde ortaya koyma arzun artacak.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancı kültürlere olan ilginizin artacağı bir gündesiniz. Hukuksal konulara ve ilim/bilim gibi konulara da olan ilginiz artabilir bu konu hakkında bir şeyler öğrenmek için can atabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok sorumluluk almak ve gerçekçi düşünmek gerekiyor. Beklentilerinizi de gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının ve bırakın her şey kendiliğinden gelişir.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara meraklı Balıklar, huzur arayışınız sosyal çevreniz tarafından bozulabilir. Ertelediğiniz sorumluluklar arkadaşlarınız tarafından hatırlatılabiliir. Günü verimli geçirmek için kısa molalar iyi gelir.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Sosyal hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş çevrenizde değişimlere hazır olun. Kalıcı ilişkiler hayatınıza girer. Belki uzun soluklu bir birlikteliğe yelken açarsınız. Kemikler, dişler, cilt ve deri hassaslaşabilir. Strese dikkat!

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 36' 44" R
Ay
İkizler
11° 16' 57" R
Merkür
Koç
23° 25' 19"
Venüs
Boğa
12° 40' 31"
Mars
Koç
07° 00' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 51"
Satürn
Balık
17° 21' 37"
Uranüs
Boğa
22° 53' 37"
Neptün
Balık
29° 10' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 50"
Lilith
Başak
24° 23' 20"
True Node
Koç
15° 13' 44"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>