Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden bir kaç gündür uzak olmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Bugün de onunla buluşma fırsatı bulamayabilir ve kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Olayları gidişatına bırakmayı deneyin. Her şey düşündüğünüzden de iyi olacak.

İş yaşantınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız amirleriniz tarafından takdirle karşılanacak. Terfi edebilirsiniz.

Maddi konularda zorluk çekiyorsunuz. Kazancınız harcamalarınızı karşılamıyor. Aile büyüklerinizden aldığınız yardım sayesinde oldukça rahatlayabiliyorsunuz.

Bugün yaşayacağınız gelişmelere gereksiz tepkiler verebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz . Kendinize olan güveninizin yüksek olacağı bugün bazı önemli kararlar alabilir ve bu kararları uygulayabilmek için fırsat bulabilirsiniz. Bir yakınınızdan sürpriz bir haber alabilirsiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 9 Kasım saat 01:09-28 Kasım saat 04:26 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Öncelikle yaşadığımız ülkenin, şehrin, çalıştığımız ortamdaki bir takım meselelerin ve durumumuzun yine gözden geçirilmesinde yarar var. Eğitim ve uzmanlık, ticaret, maddi ve manevi değerlerimiz ve inancımız gayet önemli.  Bunlara özel bir şekilde odaklanacağız. Kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki veortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz. Karşılaştığımız kişilerin bizden farklı olan yönlerine odaklanacağız. Bu insanlarla nasıl bir iletişimde bulunmak gerekiyor, bunları çözmeye çalışacağız. Eğitimden geçebiliriz, biz eğitim verebiliriz. Bize danışılabilir, biz başkasına danışabiliriz. Saat 22:41 Venüs-Jüpiter görünümü, inandığımız her ne varsa ona tutkuyla bağlı olduğumuzu, olmazsa olmaz dediğimiz, asla vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizi sakınıp sakladığımızı vurguluyor. Ancak tabii ki daha fazlasını istiyor insan. Sözgelimi sağlıklı bir hayat, maddi açıdan doyurucu birve yapmaktan zevk aldığımız aktiviteler. Hani öyle olmalı ki, insan hem maddi hem manevi anlamda doymalı. Sevdiği olmalı, sevdikleriyle bir arada olmalı. İşte bütün bunları akşam saatlerinde bir hayli düşüneceğiz. Gönlümüzden geçeni anlayacak insanlarla,  sevgi dolu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

9 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

9 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz. Farkında olduğunuzdan veya düşündüğünüzden daha iyi bir pozisyondasınız. Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz. Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

9 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL olarak çelişki içinde olabilirsiniz. Olayları olduğu gibi kabul edeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni bir boyut kazanabilir.

9 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

9 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>