Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki ilişki bir gün bir gün kötü gibi. Bir türlü ilişkinizi düzene sokamadınız. Sorunlarınız ortadan kalkmıyor. Bugün onunla bir barışık bir küskün olacaksınız.

Büyük beklentiler ve istekler içerisindesiniz. Daha önceden başlattığınız çalışmalara bugün de devam edeceksiniz. Bu aralar dikkatsizsiniz. Bu yüzden bazı hatalar yapacaksınız. Ancakarkadaşlarınızın müdahalesi ve yardımlarıyla hata büyümeden kapatılacak.

Bugün evinizle ilgili yapmak zorunda kalacağınız bir takım harcamalar bütçenizi zorlayacak. Bu beklenmedik harcamalar yüzünden yapmayı planladığınız bazı şeyleri yapamayacaksınız.

Para biriktirme alışkanlığını kazanmalısınız. Bugün olduğu gibi iler ki günlerde de beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu aksattığınız şeklinde düşünceler var. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi kararlarınız olabilir. Geçmiş hatalarınızla yüzleşmeniz biraz problem getirse de bunun yararını göreceksiniz. Bu kararı verirken kendinize göstereceğiniz direnci kırmanız gerekiyor.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu dönemi bir içe yönelme, enerjimizi toplama ve gereksiz yüklerden arınma olarak görüyorum. Bir tür ruhsal detoks gibi. Evet buna ihtiyacımız var. Sorunları yeni bir bakış açısıyla gözlemlemek, çözüm bulmak için şimdi kendimize döneceğiz. Hani hep birileri adına fedakarlık yaparız, özveride bulunuruz ama kendimizi ihmal ederiz. İşte bu dönem dışarıdaki sesi biraz kısıp, kendimizle buluşmak, maneviyatımızı güçlendirmek, neler olup bittiğini anlamak için gayet olumludur. İdeallerimiz, hedefimiz, yaşam amacımızı kendi içimizde keşfettiğimiz bir süreç bu. Belki kararlarımızı hemen uygulamayacağız, belki zaman yavaş akacak ancak en yararlı ve en doğru yol ve yöntem belirlenmiş olacak. Kendimize zaman ayırdığımızda göreceğiz ki, kendimize ne kadar az zaman ayırmışız. Belki de istemeyerek bir çok şeyle uğraşmışız, yorulmuşuz. Şimdi bunları ele alacak, ayıklayacak, asıl yapmamız gerekene yöneleceğiz. Bu gayet olumlu. İnancımızı yükseltecek, moral ve motivasyonumuzu güçlendirecek aktivitelere yöneleceğiz. Ruhumuzu arındıracak, canlanacak, kendimize geleceğiz. Bunların hepsi geri hareket sonrasında atılacak doğru adımların, verilecek kararların işaretçisi olacaktır. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz uzaklaşmak istediğin için içine kapanabilirsin. Evliysen, eşinle dertleşmeyi arzuladığın bir gün olacak.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünyerinizde bazı gerilimli durumlar yaşayabilir vearkadaşlarınızın size karşı haksız davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum tamamen rekabet kaynaklı bir durumdur. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda geçen konuşmalar başkalarına karşı çarpıtılarak söylenebilir. Bunun sıkıntısını yaşamak istemiyorsanız bu gibi ortamlarda kendinizi daha çok işinize vermeniz ve bazı konularda daha az konuşmanız gereklidir. Sizinle ilgili yanlış sözler de kendinizi adil ve sakince savunmalı yanlış anlaşılmaların önüne son noktayı koymalısınız.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Gün içinde yeni planlar yapmanız gerekebilir. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkındamısınız? İnsanlara yardımcı olmak dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemeli ve sizi ruhsal anlamda besleyecek enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalı her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliğiniz devam ediyorsa bugün eş ya da sevgilinize sevginizi sözleriniz ve davranışlarınızla ifade etmelisiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, ticaret ve hukuk alanlarınızda yavaşlamalar oluşabilir. Hızlı başlayan işlerinizde bazı aksilikler ve sorunlarla karşılaşırsanız hatalarınızı fark etmeye özen gösterin.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Aşk hayatınızda eski defterleri tekrar açma zamanı. Ayrılıklar gündeme gelse de sevdiğiniz kişiden vazgeçmeniz pek kolay olmaz. Yoga, meditasyon, masaj, pilates bu dönemde sizi ruhsal ve fiziksel olarak rahatlatacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 35" R
Ay
Balık
26° 14' 28"
Merkür
Koç
19° 10' 14"
Venüs
Boğa
06° 18' 46"
Mars
Koç
03° 02' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 58"
Satürn
Balık
16° 56' 43"
Uranüs
Boğa
22° 35' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 59"
Lilith
Başak
23° 48' 58"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>