Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için sürprizlerle dolu bir gün geçecek. Sevdiğiniz insan size karşı daha sıcak ve yakın olmaya çalışacak. İç dünyanızdaki gerilimleri siz ona yansıtmasanız da o bu gerilimlerin farkında ve elinden geldiğince sizi sakinleştirmeye çalışıyor. Birlikte olduğunuz zamanlar çılgın duygular yerine sakin , sıcacık bir duygu seli içerisinde özel anlar yaşıyorsunuz. Yakın bir arkadaşınız size bazı konularda sevindirici haberler getirecek. Bir arkadaşınızdan özel bir armağan alacaksınız.

İşinizde sakin huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma içerisindesiniz. Zaman buldukça onlarla sportif faaliyetlerde bulunupstresini üzerinizden atabiliyorsunuz. İkili ilişkilerde bazı çekingen davranışlarınız olsa da ne yaptığınızı bilen kararlı halinizle karşınızdakilere güven veriyorsunuz.

Parasal konularda bazı beklentiler içerisindesiniz. Bu beklentilerinizin büyük bir bölümünü miras gibi konular içeriyor. Bu konularda olumlu gelişmeler duydukça gelecek için yeni planlar yapıyorsunuz ve savurgan olmamaya özen gösteriyorsunuz.

Çevrenizde gelişen olaylardan fazla etkilenip, iç dünyanıza kapanırsanız. Bir zaman sonra sevdiğiniz insanda sizden uzaklaşır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir. Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Çarşamba günümüz, saat 03:39 itibariyle Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyor. Birkaç gün boyunca yakınlarımızdan destek, ilgi ve takdir görmek isteriz. Huzurlu ortamları tercih ederiz. Güven duygusu bir hayli önem kazanır. Canlanmak, kendimizi toparlamak için planlar yapabiliriz. Sakin ve oldukça bilinçli şekilde duruma bakarsak, sorunları kolaylıkla geride bırakırız. Kazanç fırsatlarını işaret eden bu görünüm, emin adımlar atarak, acele etmeden, her yönüyle düşünülerek başarılı olacağını gösteriyor. Yakın çevremizde bulunan insanlarla iletişim bir hayli öne çıkıyor. Bir yere yerleşmek,amaçlı yolculuklar, kısa süreliğine bir yere gitmek, hukuki konularla ilgilenmek, para kazanmak gibi konular gündemde yer alacak gibi görünüyor. Saat 06:10 Ay, burcunuzda ilerleyecek. Bu enerji sakinleştirici ve insanın olumlu yönleriyle hayatı ele almasında destekleyicidir. Sezgiler yükselir. Rüyalar anlamlı ve gelecekten haber vericidir. Empati, sevgi ve şefkat gibi sizin özünüzde bulunan güzellikler başkaları tarafından takdir edilir. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, sabır ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Güvenilir oluşunuz, başkalarının gözünde sizi yüceltir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre kararlar verirsiniz. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini fazlasıyla kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu yüzden kendini ifade ederken sert bir dil kullanabilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda yolunda gitmeyen ilişkiler için bazı radikal kararlar alabilir ve yaşamınızın bundan sonraki kısmını size daha fazla saygı duyan ve sevgisini tam anlamıyla gösterebilen kişilere vermek için geçirmek isteyebilirsiniz. Zira şu ana kadar boşa vakit geçirdiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ama hiçbir şey için geç değildir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu fırsatlara vereceğiniz tepkiler önem kazanıyor. Abartmadan atılacak adımlarla bu şansları realiteye geçirebilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parayı hızlı kazanıp, hızlı harcadığınız bir gündesiniz. Lüks alışverişlerden kaçınmalısınız. Aklınıza gelen her şeyi almak bütçenizdeki dengeyi bozabilir. Bazı dostlarınızla aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir. Günün bir bölümünü yalnız ve dingin geçirmeye ayırın. Hayatın gerçeklerinden kaçmaya meyilli olabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 54" R
Ay
Balık
09° 07' 44"
Merkür
Koç
18° 25' 21"
Venüs
Boğa
04° 51' 31"
Mars
Koç
02° 08' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 22"
Satürn
Balık
16° 50' 47"
Uranüs
Boğa
22° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 03"
Lilith
Başak
23° 41' 07"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>