Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizi sonunda dize getirmeyi başardınız. Ona her istediğinizi yaptırabiliyor, ilişkinizi istediğiniz yöne doğru çekebiliyorsunuz.

İş yaşantınızda bazı şeyleri rayına oturtmayı başardınız. Fakat son günlerde işlerinizi aksatma ve gereği yapmama psikolojisi içindesiniz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Parasal konularda çok tutumlusunuz. Aslında yeterince paranız var. Bunu başkalarına belli etmemeye çalışıyorsunuz. Tasarrufta olduğunuz bu günlerde gereksiz harcamalar yapmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz.

Bazı çevrenizdeki insanlara karşı sert ve kırıcı sözler söyleyebiliyorsunuz. Sözlerinize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz. Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 09:50 tibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu seyrinde, değişimler yapabilme cesaret ve kararlılığımız yüksektir. Yani, eski deneyimlerinizin ışığı altında hayatınıza yeni bir pencereden bakabilirsiniz. Bugün gözlerden uzak ancak iç sesinizle arkadaşlık edebilirsiniz. Bu ses sizi yanıltmaz hiç merak etmeyiniz. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çevrenin önemini vurguluyor. İletişim, istikrar, riskten uzak planlamalar, kararlılık ve hedefçi olmak size maddi-manevi anlamda kazanç sağlar. Sağlık konusu da aynı şekilde önemli. Kendinize iyi bakmalısınız. Bedeninizi, zihninizi stresten uzak tutmalısınız. Bazen çevre değişikliği insana iyi gelir. Pozitif insanlarla bir arada olmak, kısa geziler, yeni yerler görmek moralinizi yükseltir. Bunları ihmal etmeyiniz. Siz önemlisiniz bunu unutmayınız. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, parasal konusunda dikkatli düşünmenin önemini vurguluyor. Biz de bunun farkındayız. Hesabımızı bileceğiz. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili eleştirilere tahammül edemeyeceğin bir gün. İşteki değişiklikler avantajına olabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili sosyal çevrenizdeki kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak yine de hayatınızda toparlayıcı etkiler fazlasıyla devrede olacaktır. Bugün yakın çevre ile kuracağınız iletişimler ve kısa seyahat programları kendinizi keyifli hissetmenize yardımcı olabilir. Yaşamın tadını çıkarma noktasında bugün kendinizi şımartabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kazancınız ve harcamalarınız arasındaki dengeyi korumak adına gereksiz harcamalardan kaçınmanız yararınıza olacaktır. Gün içinde tartışmalar yaşanabilir, bu nedenle fazla büyütmemeye özen gösterin. Yeteneklerinizi göz ardı etmemelisiniz. Sakin davranmak ve kendi iç sesinizi dinlemek size iyi gelecek. Sezgileriniz daha çok işe yarayabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Parasal konulara yönelik yeni hayaller kurabilirsiniz. Ayrıca hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Bir dostunuzun önerileri hayal gücünüzü uyandırabilir. Ancak kaygılarınızı büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki plan ve projeleri hayata geçirebilirsiniz. Canınız ilk başta bir şeyler yapmak istemese bile, alacağınız haberler sizi çabuk harekete geçirecek. Mantığınız devrede olsun.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceden başlattığınız çalışmalarınızı aynı şekilde sürdürmeye devam edeceksiniz. Gelişmelerin istediğiniz gibi olduğunu anlayacak ve böylece kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Parasal atılımlarda bulunabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 38" R
Ay
Balık
12° 01' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 37"
Venüs
Boğa
05° 06' 24"
Mars
Koç
02° 17' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 12"
Satürn
Balık
16° 51' 48"
Uranüs
Boğa
22° 32' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 44"
Lilith
Başak
23° 42' 27"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>