Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın ne olduğunu hala hatırlayamadınız. Çünkü belleğinizin bu yanını köreltmişsiniz. Ama reçeteniz hiç ummadığınız yerlerden gelecek. Aşksız geçen zamanlarınıza ah edeceksiniz.

İş yaşamınızın geleceğinde birçok şeyi altüst edebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin üstesinden gelmeniz olanaksız görünüyor. Şimdi, zaman geçirmeden önlemler almalısınız.

Öyle ağır para sıkıntılarınız yok. Fakat bu sonsuza kadar böyle gidecek anlamına gelmiyor. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz. Küçük de olsa kenarda bir birikiminiz olmalı.

Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Gözleriniz çok sık buğulanıyor. Bir iç hesaplaşmanız varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Buna başınıza gelen son olaylar neden oldu. Ama içinizdeki burukluğu yavaş, yavaş azaltıyorsunuz. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığını öğrendiniz. Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç bir dost size mutluluğa giden patika yolları gösterecek..

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz  Ay-Boğa burcu seyrinin sizleri huzurlandırıcı etkisiyle başlıyor. En doğal halinizle hayatı kucaklamaktan yana olduğunuz bugün, problemlerinizi sabırla çözebilir, maddi ve manevi anlamda geleceğinizi şekillendirmek istersiniz. Sevilmeye ve güvenceye olan ihtiyacınız yoğundur. Malınız, mülkünüz, yaşamsal prensipleriniz, değerleriniz gayet kıymetlidir. Saat 03:42 Ay- Chiron destekleyici görünümü sayesinde yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz.  Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Saat 13:44-23:04 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında durumunuzu sakin bir biçimde ele alınız.  Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 23.04 İkizler burcunda  ilerleyen Ay, yenilikte bulunmak,  yaratıcı yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri  destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,  

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Size keyif verecek planlar yapabilir veya aktivitelere katılabilirsiniz. Fiziksel ve mental olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek faaliyetler, diyet ve spor size her anlamda iyi gelebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sizden tamamen farklı düşünen ya da siz, ne kadar ısrarcı olsanız da, farklı şekilde ilerleme konusunda kafası net olan kişileri iknaya çalışmanız(tüm sempatikliğinize rağmen)bugün için, bir su kuşundan uçmasını beklemekle aynı şey olabilir Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz her zaman yüksek olmalı.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde mantıktan şaşmayın. Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü çözülmemiş para işleriniz devrede olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeden ilerlermek size kazandırabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili konularda dikkat edilmesi gereken bir güne işaret etmekte, özellikle alerjiler, bağırsaklar hassas olabilir. Bunun yanı sıra kullandığınız ilaçların yan etkisi bu gün daha çok etki edebilir. İş ve çalışma koşullarınızla ilgili detay gerektiren işlerde özellikle dalgınlıklar, zihin karışıklığı yaşayabilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 07' 10" R
Ay
Başak
19° 34' 07"
Merkür
Boğa
02° 21' 09"
Venüs
Boğa
22° 14' 47"
Mars
Koç
12° 57' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 57"
Satürn
Balık
17° 55' 20"
Uranüs
Boğa
23° 20' 43"
Neptün
Balık
29° 22' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 07"
Lilith
Başak
25° 15' 06"
True Node
Koç
14° 54' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>