Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleci davrandınız. Sürekli ona soru yönelterek, başkalarına yönelttiği sorulara yanıt vererek, Ağustos sıcağında sırtına örtüler koyarak belki de onu sıktınız. Başlaması muhtemel bir ilişkiyi çıkmaza soktunuz.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş bir vaziyette dolaşıyorsunuz. Her şey arzu ettiğiniz şekilde gidiyor. Buna rağmen ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Öngördüğünüz birçok belanın da ortaya çıkmadığını göz önüne almıyorsunuz. Potansiyel problemler üretmekten vazgeçmelisiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi güne adım atıyoruz.Kendinizi ve ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi düşünmeniz, hayal kırıklığı yaratan unsurları bilinçli bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Sizin yaşamsal hedeflerinizle, partnerinizin bu ilişkiye bakış açısı arasındaki farkın tespit edilmesi ve incelenmesinde yarar var. Partnerinizin çelişkili tavırları, bazen aşırı iyimserliği veya ilişkinin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini bir düşününüz. Fazla mı mükemmeliyetçisiniz? Onu çok mu eleştiriyorsunuz? Beraberlik denince beklentileriniz nedir? Sevginizi nasıl ifade ediyorsunuz? Eksikleriniz var mı? Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, derinlikli olarak hem maddi hem ilişki hem de geleceğe dönük projelerinizi gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Eski yanlışları yapmamak istiyorsak, bilinçli davranmalıyız. Bizi yanıltabilecek, zorlayabilecek, sonradan pişmanlık uyandıracak riskler altına girmemeliyiz. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek,  sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümünde, kimsenin  sizi dinlemeye pek niyeti yoktur. Eğer sorun partnerinizle alakalı ise şunu biliniz ki bugün kafası oldukça karışıktır ve açıkçası ne dediğini kendi de bilmiyor olabilir. Siz de gergin olursanız doğal olarak anlaşmak zaten kolay olmaz.  O nedenle lütfen onunla bir kez daha sakin ve mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışın. Önerilerde bulunun ancak üstüne gitmeyin. Saat 11:37 Ay-Mars olumlu görünümü, isteklerinizi elde etmek adına fazla ateşli davranabileceğinizi gösteriyor. Ancak şartlar henüz elverişli değilse, dikkatli olmakta hesabı kitabı iyi yapmakta yarar var. Yani hedefiniz ne ise, ona göre bir stratejiniz olmalı. Öyle aklınıza estiğiniz gibi hareket etmemek gerekiyor. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu, hiç kimsenin üzerinizde denetimi olmadan, bağımsız bir şekilde kararlarınızı vermek isteğinizi gösteriyor. Maddiyat veya ilişkinizle alakalı konularda eskiye göre  artık her şeyin farkındasınız. Çıkarlarınızı korumanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. Bu kavuşum borçlarınız, alacaklarınız, davalarınız ve  sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma arzunuzun göstergesidir. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz.   Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişi veya olayları yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz. Gerçekler sizin gördüğünüzden çok farklı olabilir. Daha şüpheci olmakta fayda var. Sevdiğiniz kişilerle veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi veya bazı eğilimlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Aşırılıklara kaçmadığınız ve gerçekçi olduğunuz sürece önünüze çıkan konularda ilerleme sağlayabilirsiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En etkileyici ve ikna edici halinizi takınarak evinizi, gayrimekul başlıklarını ya da ailenizi ilgilendiren konularda etkili veya önemli kişileri etkileyebilirsiniz. İşlerinizi halledebilmek için olduğunuzdan da sempatik ve çekici görünebileceğiniz birkaç gündesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Öğlen saatlerinde daha fazla çabalamanız gerekebilir. İşlerinizi olgunlaştırmak isteyeceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Geçmişte kalan ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınanın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bazen teslimiyetçi bir düşünceyle kendinizi koyveriyorsunuz. Başkalarını umursamayın.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın davranışları kafanızı karıştırabilir, aldanmalara dikkat. Onunla olan iletişiminizde mümkün olduğunca dürüst olun ve ondan da olmasını isteyin.

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda belirsizlikler, kararsızlıklar sizi yorabilir, fazla müsamahakar davranabilir, mantıksız çıkışlar yapabilirsiniz. Aman dikkat diyelim. Yine bu hafta yaratıcılık gerektiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Bu hafta sözleşme imzalamak, ortaklık kurmak, evlenmek için pekte uygun bir hafta değil.

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 36' 41" R
Ay
Boğa
26° 37' 21" R
Merkür
Koç
22° 27' 06"
Venüs
Boğa
11° 24' 05"
Mars
Koç
06° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 14"
Satürn
Balık
17° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 50' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 30"
Lilith
Başak
24° 16' 27"
True Node
Koç
15° 18' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>