Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmiyor. Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir.

Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi. Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz.

Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor. Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz

Bir dostluğu ikili bir ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle yaşadığınız probleme çözümler getirebilir. Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklar, ciddiyetimiz ön planda olacak. İşimize gücümüze dikkat edeceğiz. İsteklerimizi dürüstçe ortaya koyacağız. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, bir işin olumlu şekilde sonuçlanması, bir projenin yürürlüğe konması, bir yeniliğin uygulanması anlamında gayet yararlıdır. Yeteneğine uygun birbulabilirsiniz. Yarım kalan işler kolayca bitirilir. Eğitim,veya ticaret konularında bu görünüm destekleyicidir. Sizi rahatsız eden bir problemden kurtulursunuz. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, sosyal hayatla bağınızı güçlendirir. İnsanlara yardımcı olan kuruluş veya aktivitelerde yer alırsınız. Toplumsal konularda duyarlısınız. Beslemek, korumak, ve kollamak gibi olumlu duygularınız başkaları tarafından takdir görür. Eski dostlarınızı arar, eskiye ait her şeyi özlemle anarsınız. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiğiniz her şeye duyduğunuz sorumluluğun işaretçisidir. Elinizden gelen desteği sunarsınız. Bunun takdir edilmesi hoşunuza gider. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığı, sizin için önemi olan, kutsal sayılan her olguyu, her insanı önemsemenin, sorumluluk duymanın işaretçisidir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün geçireceğini söyleyebilirim. Güne başlarken, kendini hesap kitap işlerinde bulabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlar vasıtasıyla ya da seyahateler ve iletişim kanalıyla yalnız olan başaklar önemli kişilerle tanışabilir ve kendilerine hayallerine bir adım daha yakın hissedebilirler. Ancak eski aşk ve ilişkiler kafada hâlâ sorun olarak yer ediyor olacak.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha net ifade etmek istemeniz mümkün. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Davet alacağınız organizasyonlar da olabilir. Bu davete yabancı kişiler de katılabilir. Şans kapınızı çalıyor, algılarınızın açık olmasında yarar vardır. Yaptığınız işleri anlatabilir,bağlantıları kurabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda başarı için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek planlarınız değişebilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü enerjisi yüksek keyifli görüşmelerle renkli bir günü müjdeliyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir. Hukuksal konularda mücadelenizi başarı ile taçlandırabilirsiniz. Şans sizden yana. Hiç beklemediğiniz teklifler terfi zam gibi konularda günün getirileri arasında olabilir. Siz ev hanımıysanız bugün yorgunluğunuzu atacak imkanlara arkadaşlarınız aracılığı ile kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizin kadınlarını ilgilendiren konularda yaşanacak sevindirici haberler alabilrsiniz. Bu aileye katılacak bir bebek haberi olabileceği gibi bir ilişkinin resmiyete dökülmesi kararı da olabilir..

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli işlerinizde arkadaşlarınız size güzel tekliflerde bulunabilir. Sosyal ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. İş hayatınızda kafanızdaki planları uygulamaya çalışın.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki şanslı görünüm ikili ilişkilerinizden yarar sağlayacağınız bir güne işaret ediyor. Karşılıklı sevgi ve anlayışla pek çok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerini yakalamaya çalışın. Doğada yürüyüş yapmak ve kendinize zaman ayırmak ruhunuza iyi gelir.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>