Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmemeye kararlı gibisiniz. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor.

Parlak zekanız kendini her konuda ortaya koyuyor. Sürekli kanıtlamaya çalıştığınız şeyler sizi moral yorgunluğuna götürebilir. Hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirlerin uzun vadeye ihtiyacı olacak.

Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde. Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz.

Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Bu bağlamda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ummadığınız insanlar ummadığınız hazırlıklar içersine girebilirler. Bazı kuşkularınızın ortadan kalkması ve yeni umutlara yönelmeniz için elverişli bir gün. Bir akrabanızla aranızda herkesin gıpta ettiği dayanışma, onun size bu günlerde yapacağıdışında bir ortaklık önerisiyle daha da somutlaşabilir. Bu gelişmeye çok sıcak bakacaksınız.

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünümü, iç dünyanızda bir çatışma yaratabilir. Sosyal ilişkiler bu saatlerde pek istediğiniz gibi değildir. Arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etrafınızdaki insanlara güvenmezsiniz. Sanki her şey size karşı gibidir. Bunlar birkaç saat içinde düzelecektir. Saat 13:59-22:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitenizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Elden geldiğince sakin olalım. Saat 22:13 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz gergin ve sabırsız olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Olaylardan kolay etkilenebilir ve moralinizi bozabilirsiniz. Parasal konularda daha tedbirli harcamalar yapmanız gerekiyor. Maddi ihtiyacınız artıyor.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden alacağınız desteklerle heyecanlı tanışmalar ve buluşmalar gündeminizde olabilir. Duyacağınız bazı haberler sizi kendinize özel hissettirip unuttuğunuz duyguları tekrar yaşamanıza neden olabilir. Tanışacağınız kimseler, hayatınızın uzun bir döneminde sizlere eşlik edebilir. Bu noktada herkesle dost olmamalı, yeni dostluklar edinme konusunda ince eleyip sık dokumalısınız.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Evraklarınızı toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Üstlerinizle iletişimize dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde kendinize yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şubat'ın ilk gününde kendinizi hayatın akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak bunu yaparken dalgınlık ve ihmalden kaynaklanabilecek durumlara dikkat etmelisiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten kalma konular ve olaylar, bugün kafanızı fazlasıyla meşgul edebilir. İş ve sağlık alanlarınızda yoğunluk olmasına rağmen, sizdeki kafa karışıklığı kendinizi işinize vermenize engel olabilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür sizinortamınızdaki iletişime hız getirir. Birçokyürürlüğe girer ve çözüm süreci hızlanır. Hizmet alacağınız insanlarla iyi bir takım oluşturursunuz. Diğer yandan tahlil yaptırmak kontrolden geçmek için en iyi zaman. İletişim araçlarını yoğun kullanacağınız bir dönem.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 59' 19" R
Ay
Başak
05° 41' 06"
Merkür
Boğa
00° 49' 59"
Venüs
Boğa
20° 48' 10"
Mars
Koç
12° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 20"
Satürn
Balık
17° 50' 33"
Uranüs
Boğa
23° 16' 38"
Neptün
Balık
29° 20' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 33"
Lilith
Başak
25° 07' 17"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 16/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>