Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Kendinize kurduğunuz dünyayı başkalarından bu kadar soyut görme arzunuz, adı konmamış bir yalnızlık arayışının göstergesi oluyor. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Kimseye güvenmeden, her türlü zorluğa rağmen ayakta duracağımızın bilinciyle, geçmişi şöyle bir gözden geçireceğiz. Bugüne dek olan bitenleri, yaşananları, insanların tavırlarını, size maddi-manevi anlamda yardımcı veya köstek olan kişileri bir kenara artık koyup, önümüze bakmak gerektiğini düşüneceğiz. İnsanın bazen kendisiyle içsel bir muhasebede bulunması yararlıdır. Hayatı getiri ve götürüsüyle bir kabul edip, ruhsal yönden arınmak için böyle zamanlar faydalı olur. Nitekim, bu enerji bu anlamda sizi rahatlatıcı, problemlerinizi çözmenizde destekleyicidir. Ayrıca maddi konularda bütçenin tanzimi konusunda da umutlandırıcı olabilir.Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun zaman içinde, duygusal meselelerde hislerinizi ve düşüncelerinizi birileriyle  paylaşmanız zor olabilir.  Aslında duygularınız öylesine güçlü ve derindir ki, yüreğinizdeki her şeyi dile getirmek niyetinde olmanıza rağmen sanki biri sizi susturuyor gibidir. Saat 12:10 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Uranüs karşıtlığı,  kazancınızın yeterli olmadığı için alınan kredi veya bazı borçlarla ilgili  yaşanabilecek sorunların işaretidir. Diyelim ki şu an için böyle bir problem sizin için mevcut değil. Ancak olmayacağını söyleyemeyiz. Madem ki böyle bir risk taşıyoruz. O zaman azami orandailişkilerimizden tutun da eşimizle olan maddi ve manevi paylaşımlarımıza kadar her şeye mantıklı bir şekilde odaklanacağız. Uranüs geri harekette olduğuna göre,  demek oluyor ki daha önceki ortaklar veya işbirliklerinin size sorun yaşatması muhtemel. O zaman şimdiden önlemlerimizi alarak bu kişilerle olan her şeyi gözden geçirmemiz lazım. Artık paramıza sahip çıkmak ve olur olmaz harcamalardan uzak durmak, kredi, borç almak gibi konularda hesabımızı bilmek gerekiyor. Belki iyi niyetle veyahut sırf beraberiz diye birilerinin yüzünden kendimizi ateşe atmamak gerekiyor. Hesabımızı bilmemiz lazım. Kendi yağımızla kavrulmamız, sınırlarımız dışına çıkmamamız, elimizden geldiğince denk bir bütçe ile hayatımızı sürdürmemiz lazım. Bunu yapmadığımız takdirde ummadığımız kişilerden beklenmedik davranışlar görebiliriz. Atımızı sağlam kazığa bağlama vaktimiz geldiğini düşünüyorum. Seçimlerinizi lütfen iyi yapınız. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ailevi ilişkilerimiz, yeni bir şeyler yapmak arzumuzu bir hayli yükseltiyor. Başka bir yere taşınmak veya yuvamızda kendimizi ifade etmek, artık yanlış olana dur demekten yanayız. Ancak bütün bunlar için maddi ve manevi anlamda geleceğimizi garanti altına almamız lazım. Bu olmadan verilecek kararlar zorlayıcıdır. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstedikleri mülke kavuşuyorlar. Hayatlarında kendilerine eşlik eden kişilerin olanaklarından faydalanacaklar. Eski kırgınlıkları ve kalp acılarını geride bırakma konusunda evrenin sesine kulak vermeliler. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz..

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir. Ancak, yakında meydana gelecek gelişmeler fikrinizi değiştirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNE keyifsiz bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam normal yaşamınıza geri dönsenizde, yaşadıklarınızı gözden geçirip ders çıkarabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>