Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlık duymayan bir sevgilinizin olması size bir talihsizlik gibi geliyor. Onun bugün sinir bozucu bulduğunuz güvenli, rahat tavırlarını, yakın gelecekte sevgisizlik nedeni olarak görebilirsiniz.

İşleriniz epeyce zamandır yolunda gidiyor. İş yaşamında ölçülü, işle sınırlanmış insan ilişkilerini başarının önkoşulu olarak görüyorsunuz. İş ve arkadaşlığın birlikteliğini gereksiz görüyorsunuz.

Parayla, büyük ölçüde onun kurallarına tabi bir ilişki içindesiniz. Parasız kalma korkusunu bir fobi haline getirmişsiniz. Bir toplu konut işinde uğradığınız zararın altındaki neden bu korku olabilir.

Sizi istismar edip kullanan bir yakınınız var. İyi niyetiniz bunun farkına varmanızı engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve yolculuklar açısından hareketli bir döneme ilerleyebilirsiniz. Yazmaya, konuşmaya, derdinizi, isteğinizi anlatmaya, aktarmaya meraklı ve ilgili olabilirsiniz. Komşularınız ve kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünürüz ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışırız. Ancakve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, çevrenizle olan her türlü paylaşımınızda inandığınız ülkünüz, değerleriniz, çevreniz, aileniz, sevdiklerinizin son derece önem taşıdığını gösteriyor. Başarılı olmak, gücünüzü kanıtlamak arzunuz son derece yüksek. Bütün yaşadıklarınıza inat yine de ayakta durmaktan yanasınız. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, yakın çevre ve kardeşlerimizle ilişkimiz, yolculuk ve girişimlerimiz Venüs gerilediği için zorlanabilir. Sorunları halletmek, geçmişe ait meseleleri, işleri ve durumları çok dikkatli şekilde yeniden ele almak gerekiyor. Bunlar çözüm bulmanızda etkilidir. Yolculukların güvenli firmalarla yapılması, trafikte dikkatli olunması tedbir anlamında yararlıdır. Çalışma ortamınız, sağlığınızla ilgili konuları aceleye getirmeyin. Gecikmeler olabilir. Bunlar Kasım ortasına doğru yoluna girecektir. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sizi rahatsız eden bir gelişme, haber veya problemin içinden çıkamamanıza yol açabilir. Bu sizi rahatsız eder, geriye çeker, hatta canınızı fena sıkar. Bir şekilde çözüm bulmanız, anlaşmanız gerekecek. Aynı şekilde size söylenen bir şey, pek de arzu ettiğiniz gibi değildir. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, çıkarlarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı olayları ve kişileri affetmek istemezsiniz. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Damlayı taşıran son damla niteliğindeki olaylar ön planda! Olasılıkları göz ardı etmek, hayal kırıklığı yaratabilir. Yeni bir ortaklık, yeni birkurma ya da çalıştığın yerden başka bir sektöre geçiş yapma fikrin varsa bugün ilk adımını atabilirsin, gökyüzü seni destekliyor. Aynı zamanda bugün çevrendeki haksızlıkların son bulmaması aşırı tepki göstermene neden olacak. Çalışmanın ne olduğunu bilmeyen ve hazıra konmaya meraklı olan insanlara tahammülün azalırken, onları sert bir dille eleştirmekten geri kalmayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, aranızda sorun yaratmaya çalışan kişiler olduğunu fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda saçlarında değişikliğe gidebilir, cesaret isteyen kesimler yaptırabilirsin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle birlikte sosyal aktiviteler içinde olabilir ve hep birlikte sinema, tiyatro gibi sanatsal alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren her konuda başarı şansınız yüksek.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrede çok yenilik ve konuşma var. Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar var. Gün ortasında kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almanız gerekebilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kelimelerin gücünü kullanabiliyorsunuz. İlişkinizi doya doya yaşayabileceksiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize zaman ayırmakta zorlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. İsteklerinizin artması gerilim içine girmenize neden olabilir. Fizik güç gerektiren işler yapabilir, kendinizi çok fazla yorabilirsiniz. Bu devre içinde en iyisi seyahate çıkmak. Yolculuklar sayesinde enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde ortak anlayışta buluşabileceğiniz insanlardan destek görebilir yeni ve geliştirici eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz. Hedeflerde seçici olmak adına müşkülpesent davranmayın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ve ortaklık paylaşımlarına dikkat edin. Şartlar birden bire aniden değişkenlik gösterebilir. İş hayatınızda kazanca yönelik ani kararlar alabilirsiniz. Büyük harcamalardan kaçının. Ortaklıklarda hakkınızdan feragat etmeyin. Sonradan pişman olabilirsiniz. Bugünün keyfini özgür ruhunuzu besleyerek çıkartın. Tehlikeli ekstrem sporlardan kaçınarak sizi besleyen yeniliklere yelken açın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>