Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece güçlü olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Her ikinizi de mutlu edecek şekilde zaman geçirmeniz moralinizi düzeltecektir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız ve bu konuda cesur davranacaksınız.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Koşullarınızı değiştirmek için bir düşünce geliştirebilirsiniz.

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün içinde, sizi kötümser düşüncelerden uzaklaştıracak saatler olabilir. Karamsar olmakta kararlı gibi görünseniz de başarılı olamayacaksınız. Kalabalık bir gruba girebilirsiniz. Alacağınız küçük ama sevindirici bir haber gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Arkadaşlarınız arasında sevilen bir kişi olmanıza rağmen, bazı değerlerinizin görülmediğini düşünüyorsunuz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:04 Ay-Pluto görünümü gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Saat 04:10 Ay-Merkür görünümü, güvenli, sağlam ve doğru şekilde işlerimizi yapmamızı sağlayıcıdır. Emin olmadığımız hiçbir şeye evet demeyiz. Anlamadan bilmeden görmeden güven duymayız. Saat 04:22 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Saat 08:23 Ay-Güneş görünümü beklentilerinizi, önceliklerinizi gözden geçirmenizi sağlar. Eğer kafanıza yatmayan bir şeyler varsa, bunların mutlaka halledilmesi gerektiğini düşünürsünüz. Saat 10:34-12 Mayıs saat 00:32 arasında Ay boşlukta kalacaktır.  Bu süreçte, bazı nedenlerden dolayı hislerinizi sözcüklere dökmekte zorlanabilirsiniz. Aslında bir çok şey söylemek gelir içinizden ancak susmanın daha doğru olacağını biliniz. Huzurun, sevginin, güvenin etkin olduğu bir gün geçirmemiz dileğimle,  

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor. Beklemek size zor geliyor.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız aşk hayatınızda,yaşamınızda veya sosyal hayatınızda mutlu olmanıza yardım edecek bilgiler edinmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz duygusal etkiler altında sıcak ve samimi günler vaat ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke ve geçmişten gelen değerler başlıklı konular ön planda. Günün ilk yarısında, görüşmeler, yazışmalar, iletişim ağırlıklı konular ve toplantılar ağırlıklı. Ancak, rutini bozabilecek değişik durumlar veya ufak tefek stresli olaylar da söz konusu olabilir. Ardından, belirsizlikler, kararsızlıklar, güven ve istikrar arayışları güne yayılıyor. Önemli işleri saat 11.00' kadar bitirmiş olmakta fayda var. Ancak, hafta başında yazdığımız gibi, ikili ilişkilerimizde yeniliklere ve sevgi alışverişlerine açık günlerdeyiz. Birbirimizi mutlu edelim ve yeni ilişkilerden korkmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek acele etmemenizde fayda var. Gün içinde rutin işlerinize zaman ayırmanız sizin için daha iyi olabilir. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boş vermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla buluşacak veya enerjinizi grupsal ortamlarda harcayacaksınız. Gireceğiniz ortamlar, özel hayatınızda bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili şanslı bir gökyüzü konumuna sahipsiniz.Bu durum hukuki alanda da size özel fırsatlar verebilecektir. Ancak gün boyu ruhsal olarak içinize dönük bir formda olmanız mümkündür. Keyifli bir yolculuğun hazırlıkları size itici güç olabilir ve akşam saatlerinden itibaren bu tasarınızı gerçeğe dönüştürme şansına sahip olacaksınız.Genel olarak ise; Ay bugün saat 09:34'te boşluk etkisine girecek ve 23:32'de Ay Aslan burcuna geçecek. Ay Aslan burcuna geçene kadar tüm gün Yengeç burcunda boşlukta kalacağı için siz de akışta kalmalısınız. Aşırı hareketli, kararlı ve planlı bir gün olmayacağını düşünerek işlerinizi kendi içsel temponuzda tamamlamalı, stres getirecek aktivitelerden kaçınmalısınız. Bu süreçte içe çekilmek, kendinizle baş başa kalmak, yabancılarla fazla bağ kurmadan tanıdık bildik ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle eğlenceyi, kalabalıkları, hareketli ve dinamik aktiviteleri yarın Ay Aslan'a geçinceye kadar erteleyebilirsiniz.Bugün duygu yoğunluğuna veya hassasiyetlere kapılabilirsiniz. Dolayısıyla yakınlarınıza ve sevdiklerinize sitem edip, kırgınlıklarınızı yansıtmadan önce bir süre bu ruh halinin dağılmasını bekleyebilirsiniz. En iyisi sevdiğiniz, aşina olduğunuz, bildik tanıdık kişilerle birlikte olup en iyi yaptığınız alışık olduğunuz işlere yönelmeyi tercih edin.

11 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor.

11 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>