Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bir türlü düzene sokamadınız. Sevgilinizle ortak yönlerinizin çok olmasına karşın duygusal konularda fikir ayrılığına düşüyorsunuz. İlişkinizde ortak bir dil bulmaya çalışın.

İş hayatınızda ortak çalışmalar yerine yalnız çalışmayı tercih ediyorsunuz. Üretkenliğinizin artması bakımından güvendiğiniz insanlarla beraber çalışmak size faydalı olabilir.

Parasal konularda pek bir sıkıntı çekmiyorsunuz ve ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılayabiliyorsunuz. Geleceğe yönelik parasal çalışmalara başlayabilirsiniz.

Son zamanlarda hiç olmadığınız kadar titiz oldunuz ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Çevrenizden bu yüzden olumsuz tepkiler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü altıncı hisleriniz bugün doruk noktasında. Bir arkadaşınızdan alacağınız sinyallerden dolayı ona kızgınlık duyacaksınız. Ama unutmayın ki her insan hata yapar. Önemli olan yanlış giden şeyleri çözüme ulaştırabilmektir. Yapıcı konuşmalara girmeniz gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacı olan bir aile bireyinin yanında olacaksınız.

12 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, bir işi halletmek amaçlı işbirliğine gitmenin işaretçisidir. Bu maddi veya tamamen özel bir konuda olabilir. Sözgelimi özgür olmak, rahatlamak, baskıdan kurtulmak istersiniz. Sizi bir şey sıkıştırıyor, yoruyordur. Siz de buna karşılıklı anlaşarak çözüm bulmaya çalışırsınız. Saat 07:59 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, planlarınızı başarılı bir şekilde uygulamanızda, günlük işlerinizin üstesinden gelmenizde yardımcıdır. Becerikliliğiniz sayesinde her işin üstesinden gelirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bildikleriniz, tecrübenizi, insanlara sunuş biçiminizde güven olgunuz dışarıdan gayet iyi gözlemlenebilir. Saat 11:05 Ay-Uranüs görünüm etkisinde yeniliklere açığız. Fakat güvenli olup olmadığına bakacağız. Saat 11:52 Ay-Satürn görünümü, çocuk sahibi olma veya çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün istediğin gibi davranmak için kendini özgür hissedebilirsin. Özel hayat, sorumluluklar ve ev işlerini bir tarafa itip, alıp başını küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyeceksin. Kendine dair düşüncelerin, kendinde bazı değişikliler yapmanı sağlayabilir. Yeni bir tarz, alışkanlıklarını değiştirmek, hayata farklı bir pencereden bakmanı sağlayacaktır. İlişkisinde ya da evliliğinde problemler yaşayan bir Başak burcuysan, telafi etmenin yollarını arayabilirsin. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onlarla geçireceğin zaman dilimi seni adeta çocukluğuna götürecek. Geleceğinle ilgili duyduğun kaygıları içinde büyütmektense yakınlarınla paylaşman, üstesinden gelmeni sağlayabilir.

12 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayları içtenlikle dinlemeyi başarmalı ve gönül gözüyle görmeye çalışmalısınız. Yakınınızdaki kişilerin gerçek duygularını anlamaya başladığınızda eleştirilecek pekte bir durum olmadığını görebilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi kişisel konularda daha girişken ve istekli kılmakta. Yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

12 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

12 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz o enerjisizlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Kendiniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyecek, havadar yerlerde bulunacaksınız. Sabah saatlerinde ailenize karşı anlayışlı olun.

12 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 21" R
Ay
Balık
10° 13' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 05"
Venüs
Boğa
04° 57' 10"
Mars
Koç
02° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 26"
Satürn
Balık
16° 51' 10"
Uranüs
Boğa
22° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 19"
Lilith
Başak
23° 41' 37"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>