Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu bir daha görmeyi düşünüyorsunuz. O halde hazırlıklı olmalısınız. O, şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir. Birlikte yaşadıklarınız belleğinizden çıkarma gayretleriniz pek işe yaramıyor.

Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilirse de cesur olmanızda yarar var.

Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor. Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Şansınıza bir yere kadar güvenmelisiniz.

Hayatınızın her alanında özel zevklerinize ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurlu oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizden kişilerle ortak işleriniz veya uğraşlarınız söz konusu. Yarın ve devamında, çözülmesi gereken problemler veya şaibeli durumlar sizi bekliyor. Neyse ki, olayları aydınlatana kadar soracağınız çok soru var ve konuları aydınlatma yeteneğine sahipsiniz. Yaşam tarzınızda sağlıklı değişiklikler yapabileceğiniz, yaşam kalitenizi arttırabileceğiniz veya yaşam standardınızı yükseltebileceğiniz değişikliklere açık günlerdesiniz. Rutin günlük akışınızda da sağlıklı değişiklikler yapabilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 16:54-17:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde, çevrenizdeki bazı kişilerin aslında pek de güvenilmeyecek insanlar olduklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Saat 17:14 itibariyle bedenen ve zihnen sizi yorabilecek hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiniz Ay-Yay burcu seyri günün geri kalanında etkili olacak. Bu enerji altında genel olarak ailevi ve duygusal konularda sorunlarla uğraşmak istemeyiz. Detaylarla uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden günümüzü geçirmek ve işlerimizi yapmaktan yana olacağız. Saat 18:47 Merkür-Chiron olumlu görünümü, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. En önemli meselenizve ilişkinizdir. Bunlar benim zayıf noktalarım, bu konularda güçsüz olmamalıyım diye içinizden geçirirsiniz. Sevmek fedakarlık demek mi? yoksa seven insan yeri geldiğinde rest çekmeyi bilmeli mi? diye ilişkinizi gözden geçirirsiniz. 12 Kasım saat 23:41 -3 Ocak 2016 saat 16:32 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Bir yanıyla maddi anlamda desteklenme arzumuzun işaretçisi olan bu dönem, diğer taraftan kendi bildiğimiz gibi hareket etme isteğimizi de  işaret etmektedir. Bazen tutumlu davranırız  çoğu zaman orta karar düşünürüz kimi zaman da  her şey yolundaymış gibi bol keseden harcarız. Bize mali açıdan yardımcı olan insanlara ölçülü ve nazik davranmaya çalışırız, ancak bize akıl verdiler mi tepkimizi koyarız. Borçlarımızın ödenmesi, finansal ortaklıkların düzenlenmesi, çevresel ilişkilerden yararlanarak para kazanılması gibi konular da, bu dönemde bir hayli etkili olur. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde temkinli olmakta yarar var. Size anlamsız gelen bazı olaylar onların yanlış düşünmelerine nden olabilir. Kuşkucu davranışların farklı yararını daha sonra olumlu bir şekilde göreceksiniz. Kısa yollar ve görüşmelerden alacağınız yeni haberler ileri vade de size artı getirecektir. Biraz daha beklemelisiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızda sağlıklı değişiklikler yapabileceğiniz, yaşam standardınızı yükseltebileceğiniz veya yaşam kalitenizi arttırabileceğiniz değişikliklere açık günlerdesiniz. Günlük akışınızda da sağlıklı değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gökyüzündeki bu kadar olumlu etkinin altında oluşuyor olması bugün meydana gelen Yeni Ay'ı daha özel kılıyor. Akrep burcundaki yeni ay, her zamankinden daha faydalı, daha kalıcı, daha derin veya daha etkili yenilikler veya yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayabilir. Bu hafta, hepimizin, kendi burcuna göre farklı alanlarda atacağımız yeni adımlar ilerleyen zamanlarda hayatlarımızda derin etkiler yapabilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz var. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi de etkileyebilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemlere karşı dikkatli olun. Bugün kendinizi sportif hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırın.

12 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Talep ettikleriniz arasında yerine gelmesi güç olan şeyler de var. Aşkta istediklerinize sahip olmak için daha mülayim tavırlar sergilemelisiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal alandaki girişimlerinizin sonuçlarını alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Maddi konulardaki mücadeleleriniz artacak. Kararsızlıklarınız bazı noktalarda sizi zorlayabilir, dikkatli olun.

12 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim, yakın çevre, kardeşler bu yeni ayın konuları. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir.  Bir takım gerçekleri açığa çıkartmak için çaba sarf edebilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 10" R
Ay
Aslan
18° 52' 18" R
Merkür
Koç
29° 05' 36"
Venüs
Boğa
19° 04' 37"
Mars
Koç
10° 59' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 28"
Satürn
Balık
17° 44' 41"
Uranüs
Boğa
23° 11' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 15"
Lilith
Başak
24° 57' 57"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>