Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzellikler içindesiniz, ama görmeniz gerekiyor. Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi, çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konudaki ataletten kurtulmanız gerekiyor.

Haftanın başında bir görüşmeniz var. Çok önemli olabilir. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz iki gün, size direnç kazandırabilir.

Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Duygusallıklar içinde girdiğiniz tartışmalarda savunmasız oluyorsunuz. Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek. Saat 15:40-18:50 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, toplumla birebir olan etkileşim veya sağlıkla alakalı konularda tedbirli olmayı gerektirir. Eksiklerinizi tamamlamadan, gerekli kişilerle bağlantı kurmadan yapacağınız her türlü girişimde sorunlarla karşılaşılması doğaldır. Saat 18:50 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, iyimserlik oldukça yüksektir. Ancak ilişkimizde tek taraflı fedakarlık veya tavizlerin sorunları düzelteceğini düşünmemeliyiz. Eğer karşılıklı paylaşmaya dayalı beraberliğiniz varsa tabii ki Ay-Balık geçişi sevgiyi çoğaltacaktır. İlişkinin niteliğine göre hissedilen duygular değişebilir. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbi yaralı bir Başak burcu musun? Bir süredir aklında olan bir ilişki hakkında kötü yorumlar duyabilirsin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili beklentilerinizi ve hayallerinizi yüksek tutabilirsiniz. Bu konularla ilgili, bazı hayal kırıklıkları oluşabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Geçmişte kalan işleri tamamlama fırsatı doğabilir. Günün ikinci yarısında eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bugün karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayacaksınız. Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Eski dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın ve büyüklerinizin sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü evinizi, işlerinizi toparlamakla, günlük işlerinizi düzene koymakla geçirebilirsiniz. Detay, hesap gerektiren konular gündeminize gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeli, enerjinizi doğru ve yerinde kullanmalısınız.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya çocuklarınızın hayatında değişimlere şahit olabilirsiniz. Deneyimlerinizden yararlanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neredeyse unuttuğunuz eski bir dostunuzla karşılaşabilir, heyecanlı ve duygusal davranışlarda bulunabilirsiniz. Dikkatinizi bir tek noktaya odaklamaya özen gösterin. Dikkat dağınıklığı yüzünden sorun çıkabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 35' 37" R
Ay
Başak
00° 48' 29"
Merkür
Boğa
00° 18' 58"
Venüs
Boğa
20° 17' 56"
Mars
Koç
11° 44' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 32"
Satürn
Balık
17° 48' 51"
Uranüs
Boğa
23° 15' 13"
Neptün
Balık
29° 20' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 18"
Lilith
Başak
25° 04' 34"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 16/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>