Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıyor ve sadakatin takipçisi, denetçisi oluyorsunuz. Bu aşırılık, sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

Bir yetkilinin basiretsizliği hepinizin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açıyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Herkes suskun dururken kahramanlık yapmanız gerekmiyor.

Senedinizin hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için de, bu paranın hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşünüyorsunuz..

Bugün telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Özgüvensiz bir izlenim sizi zararlı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekiniyor, bu nedenle de yalnızlıklar yaşıyorsunuz. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. .

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, kişisel tercihlerinizi sağlam ve uzun vadeli olacak şekilde gözden geçiriniz. Güven olgusunu önemseyiniz. Verilen sözlere inanmadan önce ne kadar gerçek ne kadar yalan mutlaka araştırınız. Böylece doğru bir yol belirlersiniz. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumu, ilişkilerde bağımlılık olgusu  bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, hem birbirinize şefkatle yaklaşmanızı hem de aşkı hafife almadan ciddiyetle hareket etmenizi sağlayıcıdır. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümü partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, ilişkinin niteliği, aranızdaki sevgi bağı, sizi birbirinize yönelten duyguların çok güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer beraberlikte bir problem yoksa, bu görünüm sayesinde ilişkiniz kuvvetlenir. Sorunlu bir ilişkide ise,  bir taraf diğerine karşı duyduğu güçlü bağlılık, çocuk, alışkanlık v.b sebeplerle diğerine yönelebilir. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Oysa yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Aşk yaşamınızda uzun vadede değişiklikler yapmak için, bugünden düşünmeye başlamayın.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendinizi akışa bırakmanız ve günlük rutininizin dışına çıkmanız gerekebilir. Bazı gelişmeler rutin anlayışınızı değiştirmenizi gerektirebilir veya bazı işleri zora sokabilir. Askıda kalan sorunları çözebilmek için net olmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere yanlış anlaşılmalar olabilir. Yabancılarla ilgili konularda fazla müdahaleci olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı planlarınızı uygulamak için uygun fırsatların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Ancak, bu işe atılmadan önce gerekli araştırmaları yapmalısınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi toplum içinde iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkarabileceğiniz,yaptığınız kişiler ve ailenizle etkili iletişim kurarak, özel yaşamınızda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, pozitif etkiler almaktasınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki mesafeler duygusal olarak sizi yorabilir. Kendinize çekidüzen vermeniz gerekiyor. Maddi konulardaki gelişmelere bugün kolay tepki verebilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmekte. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Ay'ın Balık burcu transitinin vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa kaçamaklar yapabilirsiniz. Hayatınızda maneviyat değer kazanacaktır.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>