Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugünü ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı geri adımlara değer olduğunu keşfetmek için değerlendirebilirsiniz.

İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kazandığınız dostluklar yanıltıcı olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Objektif ve gerçekçi olmanız gereken bir gün. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:45 Ay-Kova burcunda ilerlerken, arkadaşlık ilişkileri, ileriye yönelik beklentileriniz tümüyle öne çıkmaya başlar. Şöyle bir etrafınıza baktığınızda artık bazı kişi ve durumlara sabretmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Sanki olan biten, sizi bir değişime sürüklemektedir. Bazen durup sakin bir şekilde düşünürsünüz bazen de bugün olduğu gibi içinizden bir ses, hadi harekete geç ve bu durumlardan kendini kurtar demektedir. Özellikle çalıştığınızın karşılığını alamamak, sürekli aynı çember içinde hapsolmak sizi yormaktadır. Birisi yanlış bir laf etse veya ters bir harekette bulunsa sert bir tepkiyle karşılık verir, buna hakları olmadığını düşünürsünüz. Saat 17:07 Ay-Venüs görünümü, işimizde maddi ve manevi anlamda kazançlı çıkma arzumuzu işaret ediyor. Sıradan bir hayat ve ilişkiler bizi yoruyor. Sağlam ve güvenilir olmayan ne varsa bizi rahatsız ediyor. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü,hayatı ve maddi konularda güçlü bağlantıların işaretçisidir. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünürüz. Doğru bir karar vermek için, bilgi toplarız, araştırırız ve analiz yaparız. Kimlerle konuşacağımızı, hangi yöntemle işlerimizi halledeceğimizi tespit ederiz. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında alacağın destekler sıkışıklığını rahatlatabilir. Bugün herkes için elinden geleni yapıyorsun.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla aranızda karşılıklı anlayışı ve sınırlarını koruyun. Hakim olan bazı stres yaratan durumlarında sona erdiğini görebileceksiniz. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumluluklarınızın artacağı bir gündesiniz. İşlerinizde denetleneceğiniz zamanlar olabilir. Eğitsel konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Ticari işlerinizde artışlar olabilir. Destek göreceğiniz bir gündesiniz. Olgunlaşmasını beklediğiniz olaylarda gelişmeler olabilir.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz.Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda iletişim sorunları ile karşılaşabilir, anneniz ve kadınlarla iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz yükselecek ve kendinizi her alanda daha iyi ifade edebilme şansı bulacaksınız.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde vealanlarınızda parasal olarak güzel teklifler ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Konuş- malarınızın ve koşturmalarınızın parasal karşılığını alabilirsiniz ama dikkatli olmanız da gerekebilir.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya,hayatınızdaki olumlu gelişmelerle başlarsınız.Uzun zamandan beri çekmecede beklettiğiniz sözleşmelere imza atar ya da ortaklarınızla yürüttüğünüz projeleri sonuçlandırma sürecine girersiniz. Kariyerinizde birden çok konu aynı anda zihninizi meşgul eder. İletişimin su gibi aktığı, hatta bilgi kirliliğinin olduğu bir gün olacak.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 48" R
Ay
Aslan
20° 53' 20" R
Merkür
Koç
29° 17' 45"
Venüs
Boğa
19° 16' 56"
Mars
Koç
11° 07' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 49"
Satürn
Balık
17° 45' 23"
Uranüs
Boğa
23° 12' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 45"
Lilith
Başak
24° 59' 04"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>