Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç beklemiyordunuz, ama bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor. Dostlar alışverişte görsün niyetiyle başladığınız ilişkiniz, hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor.

Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu. Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor.

Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

13 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Borçlarınızı düşüneceğiniz bir güne başlayabilirsiniz. Bazı harcamalarınızı kısmayı ya da hiç yapmamayı düşünebilirsiniz. Sağlığınızı çok fazla zorlamamalısınız. Stresle bağlantılı sorunlar oluşabilir. Akşam Jüpiter-Neptün etkisini sert olarak hissedeceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Evliliğinizde kırıldığınız durumlar olabilir. İlişkiniz için de geçerli, belki de sevgilinizle çok farklı bir gelecek hayal etmiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kısacası gönül ilişkilerinizde içinize sinmeyen bir durum olduğunu düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendi başına kalmak istiyorsun!Biraz kendi içine dönmek kendi başına kalmak isteyebileceğin bir gün. Ancak çevren buna izin vermiyor. Senden saklanan bazı konular hakkında uzun konuşmalar yapabilirsin. Çevrendeki kişileri, güvendiğin insanları tekrar gözden geçirebilirsin. Hayatında daha sağlam adımlar atmak istediğin bir günden geçerken, hiç düşünmeden gözden çıkaracağın insanlar olabilir. Ama yine de bu dönem de acele kararlar almanı önermem. Eğer kendi işini yapan bir Başak burcuysan bugünü kendine tatil ilan edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hiç beklemediğin bir anda gelecek aşk itirafı karşısında elin ayağına dolanacak. Tüm bunlarla birlikte bugün yaşam alanında değişiklikler yapabilirsin. Yaşadığın ev ne kadar rahat olursa içsel huzurunu da koruduğunu hissedeceksin.

13 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve finansal oluşumlarınızı ilgilendiren konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

13 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan meşgul edebilecek hassasiyetler içindesiniz. Aynı zamanda düşüncelerinizde daha pozitif olmaya dikkat etmelisiniz.

13 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün toplum içindeki kimliğinizle öne çıkabilirsiniz. Gücünüze güvenip, sizi bir grubun başına getirmeniz mümkün görünüyor. Birçok kişi görüşlerinize başvurmak isteyecektir.

13 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinçaltınız karışmış olabilir. Gizli bazı gündemleriniz, perde arkası bazı planlarınız olabilir. Bugün ne yapacağınızı bilemiyor, plansızlık, programsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Hepsi doğal. Bazı Başak burçları hasta olabilirler. Başak burçları bugün özetle biraz, sisli bulutlular. Ciddi değişim kararları almadan önce biraz iyileşin.

13 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ani olaylar, tedbirsizlik nedeniyle gelişen aksilikler olası. Gün boyu öfkeli söylemler gelişebilir. Kendinize ve etrafınıza tolerans gösterin. Yaratıcı etkinlikler, zihinsel faaliyetler sizi besler.

13 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

13 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

13 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>