Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz.

Son zamanlardaki aksaklıklar pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bazı tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun, uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda.

14 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 14 Eylül saat 00:57-26 Ekim saat 12:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, bir yandan gayet iyimser, hevesli, hayata karşı samimi, gerçeklerin peşinde olan ve farklı ufukları keşfetmek isteyen bir kişi gibi umut dolu davranmanızı sağlarken, diğer taraftan  -Nasılsa hiçbir şey istediğim gibi olmayacak, ne kadar yol alsam da sonunda yine yalnızım diyerek pes etmenize.  Tabii  ki nasıl bir tavır takınacağınız öncelikle  doğum haritanızda gizli. Fakat gerçek olan bir şey var ki, bu süreçte ilişki ve aşk konusunda güvenlik duygunuzun ön planda olacağını söyleyebiliriz.  Sizler aslında yaşamı, herkesten daha çok sevmenize rağmen, mükemmelik arayışınız  o denli yoğun ki, tatmin olmanız güçleşiyor. Aslına bakarsanız seçici davranmakta haklısınız. Bu dönem, yerleşim yeriyle ilgili konularda hem yolculuklar yapma, hem de şu anda oturduğumuz alanla ilgili yenilikler anlamında da etkilidir.  Ofis türü çalışmalar bu dönemde aktif bir şekilde yürütülür. Ancak kurulan ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Bir de, kredi, miras, hukukla ilgili konularda hesabınızı mutlaka bilmelisiniz. Saat 09:26 İkizler burcunda  ilerleyen Ay, iki gün boyunca yenilikte bulunmak,  yaratıcı yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri  destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Saat 17:35 Venüs-Pluto olumlu görünümü ilişki konusunda sizi rahatlatıyor. Kafanızın içindeki sorulara güçlü bir şekilde yanıt bulmanız mümkün. Evet belki ilişkinizde sorunlar var ancak aşkta bu kadar zorlanmak hem ruhunuzu hem bedeninizi yoruyor. Ben bu görünümü ilişki veanlamında olumlu buluyorum. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Bugün, organize işlere yatkın bir performans içinde olacaksınız. Çevresel yoğunluğunuzun fazla olduğu bir gün. Zamanınızı iyi ayarlamalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok şeyin olması mümkün. Yeter ki isteyin. Çalışmanız, zorlamanız ve aklınızı kullanmanız durumunda işler istediğiniz gibi gidecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflerimizi, amaçlarımızı devreye sokmak, hareketlerimizin arkasında durmak, ürün veya planlarımızı sunmak için oldukça olumlu astrolojik etkiler altındayız. Dolayısıyla, tanıtmak, başvurmak, tanışmak, iletişim kurmak ya da teklif etmek başlıklarından hangisi sizi ilgilendiriyorsa perde kapanmadan fırsatları değerlendirmek için güzel bir haftasonu!

14 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

14 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ motive edecek, hatta hayaller kurdurtacak kadar iyi bir habere hazır olun. Ancak gerçekleşene kadar kimseyle paylaşmamalısınız.

14 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 18" R
Ay
Balık
22° 54' 38"
Merkür
Koç
19° 01' 08"
Venüs
Boğa
06° 01' 53"
Mars
Koç
02° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 45"
Satürn
Balık
16° 55' 35"
Uranüs
Boğa
22° 34' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 13"
Lilith
Başak
23° 47' 27"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:01

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>