Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular. Ama oturup ilişkinizin gidişatı hakkında bir karar verme vakti de geldi. Acele etmeyin ve birlikte olduğunuz insana baskı yapmaktan kaçının.

Bütün işler birbiri arkasına sıralanmış durumda hangisine öncelik vereceğinizi şaşırmış durumdasınız. Üstelik sizi bekleyengezileri de var. Bütün bunların yanında hala aklınızda yapmak istediğiniz ayrıca işler var. Bu kadar işe boğulmanız ne derece sağlıklı siz karar verin. Bir süre kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın. Bu şekilde her işi üstünüze almak istemeniz çalışmayı sevmenizden kaynaklanıyor ama insanların sizin bu isteyinizi kullanmalarına da izin vermemelisiniz.

Çok çalışıp para kazanamamak canınızı sıkmaya başladı. pek çok ihtiyacınız ve ödemeniz gereken yüklü de bir miktar borcunuz var. Bu aklınızı karıştırıyor. Yine de kredi kartarından yardım almak için acele etmeyin. Harcamalarınıza öncelikle borçlarınızdan başlamalısınız.

Bu kadar koşuşturmaca içerisinde sağlığınıza dikkat. Ayrıca her konuyu kafanıza takıp bu kadar çok düşünmenize gerek olmadığını anlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız ve çelişkiler yaşayacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bu olur olmaz insanlara inat yapmanız ve alınmanız sizin hassas bir dönem yaşamanızdan aklınızdaki seyahatleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz bir yakınınızı da bu seyahatlerden birinde görme fırsatı bulacaksınız. Kırgınlıklardan kaçının, size zaman zaman haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz ama bunu ifade biçiminizde aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

14 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:23 itibariyle Ay-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. Salı gününe böyle bir etki altında adım atıyoruz. Bu enerji, kendinizi geliştirmenin, bilgilenmenin ve yenilikçi düşünmenin göstergesidir.Saat 13:33 Ay-Güneş olumlu görünümü,hayatınız, zorunlu olduğunuz işleriniz, duygularınız ve diğer insanlarla olan irtibatınızda elinizden geldiğince ılımlı şekilde hareket etmeye çalışabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek isteğiniz oldukça yüksektir.Saat 22:45-23:12 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, önceliklerimizi belirlemek tabii ki faydalıdır. Ancak yeni olarak önümüze gelen herhangi bir iş, proje veya durumla ilgili olarak aceleci hareket etmemek gerekir. Üzerinde bir düşünelim, bir inceleyelim. Saat 23:12  itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçişi bazen  iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun. Mutlu bir ilişkimiz varsa, bu enerjiler altında huzurumuz iki misli artar. Sevgiyle kucaklaşmak kolaylaşır. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,  

14 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz. Her ne kadar alışılmış olana bağlılığınız yüksek olsa da, farklı seçeneklerin farkında olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları öğle ve öğle sonrası saatlerde yazılı ve sözlü görüşmelerde akıcılık ve yoğunluk nedeni olurken, entellektüel konuşma veya özgür hareket etme ya da kendini özgürce ifade etme arayışlarımız arttırabilir. Ancak bu esnada hassas hareket etmemiz veya detayları atlamamamız gerekiyor, unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

14 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Alacağınız haberler konusunda tedirgin olan sizler için önemli olan işiniz. Tedirgin olmakta haklısınız da bugün olaylar pek yolunda gitmeyebilir gibi görünüyor.

14 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde genel sağlık durumunuza özen göstermeli, stres seviyenizi kontrol etmeli ve sizi rahatlatan pozitif ortamlarda bulunmalısınız. Geçmişe dair borçlar ve birtakım finansal problemler bu iki gün sizi zorlayabilir. İletişim konusunda benmerkezci davranmamalı, hislerinize göre değil, gerçekte olmakta olanı iyice anlayarak, bildiklerinize göre davranmayı tercih etmelisiniz

14 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>