Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular. Ama oturup ilişkinizin gidişatı hakkında bir karar verme vakti de geldi. Acele etmeyin ve birlikte olduğunuz insana baskı yapmaktan kaçının.

Bütün işler birbiri arkasına sıralanmış durumda hangisine öncelik vereceğinizi şaşırmış durumdasınız. Üstelik sizi bekleyengezileri de var. Bütün bunların yanında hala aklınızda yapmak istediğiniz ayrıca işler var. Bu kadar işe boğulmanız ne derece sağlıklı siz karar verin. Bir süre kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın. Bu şekilde her işi üstünüze almak istemeniz çalışmayı sevmenizden kaynaklanıyor ama insanların sizin bu isteyinizi kullanmalarına da izin vermemelisiniz.

Çok çalışıp para kazanamamak canınızı sıkmaya başladı. pek çok ihtiyacınız ve ödemeniz gereken yüklü de bir miktar borcunuz var. Bu aklınızı karıştırıyor. Yine de kredi kartarından yardım almak için acele etmeyin. Harcamalarınıza öncelikle borçlarınızdan başlamalısınız.

Bu kadar koşuşturmaca içerisinde sağlığınıza dikkat. Ayrıca her konuyu kafanıza takıp bu kadar çok düşünmenize gerek olmadığını anlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlar yeni umutlarla kapınızı çalabilir. Sırrınızı taşıyan bir dostunuz, bu yükünden şikayet etmek üzere. Bu durum sizi bazı açıklamalara zorlayabilir. Akşama doğru konuklarınız var, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:04 itibariyle etkili olacak Ay-Mars karşıtlık etkisinde,hayatınız, çevrenizdeki insanlara, iletişimde kullandığınız araçlara, parasal alışverişlerinize, ortaklıklarınıza, kardeşlerinize, bilgilenme anlamındaki her türlü paylaşıma özen göstermeniz, dikkatli olmanız, eksiklerinizi tamamlamanız, her şeyi çok iyi bildiğinizi iddia etmemeniz, sırlarınızı güvenmediğiniz kişilerle paylaşmamanız faydalı olur. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki bazı kişilerin pek güvenilir olmadıklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşum etkisinde, yatırımlar-ortaklığı-çıkarlarımız-ilişki-borçlarımız konusunda bilinçli olmak lazım. Kimseye güvenmeden ayakta durabilmemiz gerekiyor. Yeri geldiğinde bizi rahatsız eden insanlara, ilişkilere, dur demeyi bilmeliyiz. Kim dostumuz, kim düşmanımız, kiminle ilişkideyiz, kime güvenebiliriz bunlara bakmak lazım. Bugünlerde, bunlara önem vereceğiz. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Sizi bedenen ve zihnen rahatlatabilecek kişilerle bir arada olmayı istersiniz. Farklı bakışlara tolerans göstermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Bulunduğunuz yerde huzurunuz olmasa bile, kendi iç derinliklerinizdeki güven duygunuzu ayakta tutmanın önemini bilirsiniz. O yüzden kimseyle çatışmadan günün geri kalan saatlerini değerlendirebilirsiniz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntılarını iyileştirici gelişmelerin işaretçisidir. Saat 16:14 Ay-Neptün görünüm, ailenizi, evliliğinizi,ortaklığınızı ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmelisiniz. Hayaller güzeldir ancak sabırlı olmayı veya gerçekçi olmayı gerektirir. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak kaldığın yakınlarından önemli haberler alabilirsin. Gün içinde koşuşturman gereken işler seni bekliyor.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli proje teklifleri alabilirsiniz. Kariyerinizi bu alanda da yönlendirmek mantıklı gelebilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeniden harekete geçebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Günün ikinci yarısında ailevi konularda söz sahibi olacağınız durumlar gündeme gelebilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak para alanınızda beklemedik şanslarınız oluşabilir. Banka ödemeleriniz, vergi konularınız, prim ve nafaka işlerinizde hiç beklemediğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar ağır enerjiler deneyimlemeniz Ay boşluğu nedeniyle mümkündür. Ancak öğleden sonra kendinize gelebilir ve canlı enerjilerle dolabilirsiniz. Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Beş gün süreli Güneş/Uranüs kavuşum enerjisi nedeniyle maddi bağımsızlığınızı elde etmek amacıyla hamle yapabilirsiniz. Ancak fevri karar almanız nedeniyle ortaklarınızdan kopmanız ve maddi zarara neden olmanız mümkündür.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>