Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilinize rastlamanız nedense sizi fazlaca tedirgin etti. Oysa yapayalnızdınız. Yaşadığınız onca şeyden sonra iki dost gibi oturup konuşabilirdiniz. Görmezden gelip kaçtınız. Kırıntılar mı var ? Ne dersiniz ? Bugün onunla ilgili bir haber alabilirsiniz ama yine de bu duruma fazla umut bağlamayın.

Büyümek istiyorsunuz. Ama koşullar sizi yüreklendirmiyor. O zaman acele etmeyin. Nasılsa paranızı iyi koruyorsunuz. Aileden birininproblemleriyle ilgili haber alacaksınız ve canınız sıkılacak. Onu da projenize katmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin, bekleyin bir süre.

Savurganlıktan nefret ediyorsunuz. Şansınıza da çevreniz savurgan dolu. Neyse ki inisiyatifi kimseye vermiyorsunuz. Beklemediğiniz bir para gelebilir. Büyük bir miktar değil ama, hiç değilse birkaç yamanızı kapatabilirsiniz.

Eski sevgiliniz tarafından görüldünüz. Kim bilir bu günlerde telefonunuz çalabilir. İnşallah aynı kabalığı yapmazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüven azalması, korkular ve takıntıların daha çok ortaya çıktığı bir süreçtir. Hayatınızda ki önemli kişiler de sizi hayal kırıklığına uğratır. Kendinizi duygusal açıdan oldukça korunmasız ve aşırı ilgi bekleyen şekilde hissetmeye başlarsınız. Duygusal konularda da öncelikle kendinizi yargılarsınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 05:07 Ay-Venüs görünümü altında, maddi ve manevi değerleriniz konusunda gayet mantıklı bir şekilde düşünebilir, önem verdiğiniz her şeyi ve herkesi sahiplenip kollayabilirsiniz. Ay-Oğlak burcu enerjisi, bir Başak için sıkıntı oluşturmaz. O zaten hayatın gerçeklerinin gayet iyi farkında olduğu için ertesi gün yapacaklarını planlayabilir. Saat 08:47 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut sorunları çözmemizi sağlayan  iyileştirici, ve geliştirici bir kuvvetin göstergesidir. Saat 12:04 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını düşünebiliriz. Kendimizi güçlü biri olarak göstermemiz gayet kolaydır. Saat 21:59 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımızı ve genel yönleriyle kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. İletişim, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, her konuda bizi rahatlatabilir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu şekilde geçmesi dileğimle,

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yenilik gerektiren işler, yöntemler veya durumlar keyfinizi kaçırabilir. Alışkanlıklarınıza devam etmeyi tercih etseniz de yenilenmesi gereken şeyler var veya çalışma arkadaşlarınız ya da çalışma koşullarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler ve durumlar sıkıntılara neden olabilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işler karşınıza çıkabilir. Sizden daha olgun kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde planlarınızda değişiklik olabilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşme zamanı. Doğru ve yanlışı en iyi ayırabilen burçlardansınız. Gururlu oluşunuz insanların dikkatini çekiyor. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda güçlü duygular ve özgürlük hissiyle hareket edebilirsiniz. İlişkilere esnek bakmak kurtarıcınız olabilir.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hislerinizi ve fikirlerinizi apaçık ortaya koymak risk doğurabilir. Düşünce Vaktinizi verimli kullanmalı ve kendinize de zaman ayırmayı bilmelisiniz. Faturası ağır olabilecek polemiklerden uzak durmalısınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>