Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığı,  bir yandan, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, genelde kazandırıcı işlere, ilişkilere, paylaşımlara verilen önemin göstergesidir. Kafamız rahatlasın, gönlümüz huzur bulsun isteriz. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz.  Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Saat 16:18 Ay-Akrep burcunda ilerlediğinde,  yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminizde yapıcı tarzda hareket etmeniz ve hayata olumsuz, kuşkulu ve kuruntulu bakmamanızı bilhassa öneriyorum. Çünkü bu enerji,  yapıcı tarzda düşünürken aynı anda bazı konularda şüpheye düşmenize neden olabilir. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimsemek isteyeceksiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız. Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen ön plana çıkmamanın muhafazakar yaklaşımlarda bulunmanın ve diğerlerinin risk almasına izin vermenin daha kolay olduğunu fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi ilgilendiren konularda belirsizlikler ya da karışıklıklar söz konusu olabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Akşama doğru yakın çevrenizde yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eviniz veya arkadaşlarınız ile ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sorumluluk hissettiğiniz ve baskı duygusu yaratan konulara yönelik çalışmalar yapacaksınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Belli başlı konularda daha temkinli davranmalısınız. Bir takım kişiler sizin özel hayatınızla ilgili bilgileri size zarar verecek şekilde kullanabilir ya da gösterebilir. İmajınızı ve imkânlarınızı daha iyi muhafaza etmelisiniz. Size ilginç gelen ve keyif veren aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan kaçınmalısınız. Tamamlamanız gereken işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız artacak.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi işlerle ilgili şanslı bir gökyüzü konumuna sahipsiniz.Bu durum manevi değer yarattığınız alanda da size özel fırsatlar verebilecektir. Ancak sabah saatleri ruhsal olarak içinize dönük bir formda olmanız mümkündür. Keyifli bir yatırımın hazırlıkları size itici güç olabilir ve akşam saatlerinden itibaren bu tasarınızı gerçeğe dönüştürmek isteyebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>