Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu terk ederken bir bedel ödeyeceğinizi biliyordunuz. Şimdi hatalı davrandığınızı düşünüyorsunuz. Ama geri dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz.

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine çok kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var. Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir gününüzdesiniz. Bunu körükleyebilecek yeni haberler söz konusu olabilir. Tam oturmamış olduğuna inandığınız birtakım ilişkilerinizi güçlendirme arzunuzda aşırılıklardan kaçınmalısınız. Son günlerdeki dalgınlığınızı üzerinizden atmanız gerekiyor. Kırabileceğiniz küçük potlar, sonradan zorlanacağınız onarma uğraşlarına yol açabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:38 itibariyle etkili olacak Ay-Mars karşıtlık etkisinde,hayatınız, çevrenizdeki insanlara, iletişimde kullandığınız araçlara, parasal alışverişlerinize, ortaklıklarınıza, kardeşlerinize, bilgilenme anlamındaki her türlü paylaşıma özen göstermeniz, dikkatli olmanız, eksiklerinizi tamamlamanız, her şeyi çok iyi bildiğinizi iddia etmemeniz, sırlarınızı güvenmediğiniz kişilerle paylaşmamanız faydalı olur. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırılganlığın üstünde. Alıngan olman etrafındakilerin ne yapacaklarını bilememelerine sebep olabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve akrabalarınızla olan iletişimleriniz gerginlik yaratabilecek noktaya gelebilir. Her an kendinizi ifade etmek durumunda bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda baskın ve otoriter tarafın ilişkiyi toparlamasıyla aşkta huzuru yakalayabilecek noktaya gelebilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Birlikteliklerinizde, evlilik ve anlaşmalarda daha dikkatli olmalısınız Mücadele etmeniz gereken şeyleri görmekte zorlanabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven çok seviyor ama bir o kadar da sevmeyen, sizi itici bulan insanlar var. Sakin kafayla nedenini aramanız sizin için daha iyi olacaktır. Kafanızı takmayın.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki değişimleri hayretle karşılıyorsunuz. Bir yandan değişim isteğiyle kıvranırken, diğer yandan sahip olduklarınızı kaybetme korkusu sizi bir parça frenleyebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de dünkü enerjilerle, maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için kafa yorabilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Mali ödeme dengesiyle ilgili konulara odaklanacağınız bir günü olacaktır. Ancak öğleden sonra Ay boşluğu enerjinizi düşürecektir. Ayrıca maddi konular nedeniyle gerilebileceğiniz ilişkilerde kopuşlar yaşayabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza, daha büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Öyle ki, kendinize vakit ayırmak bir tarafa, bunu aklınızdan bile geçirmeyebilirsiniz. Yine de, çabalarınız ve başarılarınıza bakarak keyif almanız ve rahatlamanız mümkündür.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 52' 38" R
Ay
Aslan
21° 53' 42" R
Merkür
Koç
29° 23' 50"
Venüs
Boğa
19° 23' 05"
Mars
Koç
11° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 00"
Satürn
Balık
17° 45' 44"
Uranüs
Boğa
23° 12' 37"
Neptün
Balık
29° 19' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 01"
Lilith
Başak
24° 59' 37"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>