Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz çok güzel gidiyor. Ona bugün bir hediye vereceksiniz. İlişkinizi ilk zamanlarda ailenizden saklıyordunuz. Artık ailenizde herkes ilişkinizden haberdar ve bu ilişki konusunda çok ılımlı.

Çevrenizde gelişen olaylara karşı aşırı duyarlı olmanız yarın ne olacak endişenizi arttırıyor. İşinizin geleceği ile ilgili korkular yaşıyorsunuz. Sakin olun ve çalışmalarınızı aksatmadan sürdürün.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Ağır adımlarla, fakat istikrarlı gideceksiniz. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz. Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor. Sağlık konularındaki özensizliği terk etmelisiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cumartesi gününe, Ay-Aslan burcu geçişiyle merhaba diyoruz. Kendi bildiğiniz  şekilde düşünmekten ve kabul edilmekten yanasınız. Sizi destekleyecek, güven duygunuzu yükseltecek insanlara veya gelişmelere ihtiyacınız gayet yoğun. Sanatsal aktiviteler için bu geçiş birebirdir. Saat 08:25 Ay-Uranüs olumlu görünümü ilişkinin selameti açısından her iki tarafın da arkadaşça konuşmanızı gerektiricidir. Yersiz ve abartılı olan tavırlar geri dönüşümü olmayan sıkıntılara yol açabileceğinden dikkatli olmakta yarar vardır.Saat 20:48-17 Nisan saat 02:23 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, bir şeyler  bizi zorluyorsa ve bir de hayal kırıklığı yaşatıyorsa geriliriz.  En hoşumuza gitmeyen şey de, belirsizliktir. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde bizi rahatsız edebilir. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Yeni bir karar vermeden önce bir daha düşünmenizde yarar var. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak ilişkiniz de dâhil olmak üzere her şeyi mantık çevresinde değerlendirerek olumlu gelişmelerde bulunursunuz. Karşılıklı olarak sevgi, saygı ve birbiriniz ile övünme gibi fırsatları kendiliğinden getirir. Öncelikle kendinizi anlamaya çalışırsınız.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Talepkar kişilerden veya size çok fazla yük yükleyenlerden uzak durmanızda fayda var. Yeni kişileri ve ilgi alanlarını keşfetmenizi sağlayacak aktivitelere daha fazla katılmalısınız. İlerlemenize faydası olacak kişilerle ilginç şekillerde bağlantılar kurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlere kadar, sosyal ilişkilerimiz, aşk hayatımız ya da eğlence anlayışımızı besleyebilecek aktiviteler açısından olumlu saatlerdeyiz. Bol bol sosyalleşebilir, zevklerimize hitap eden işlerle uğraşabiliriz. Akşam saatleri ise, ağzımızda çıkan sözlere dikkat edelim. İstenmeyen gerilimler oluşabilir. Gece saatlerinde konusunda uzman, yaşça büyük veya tecrübeli kişilerin fikirlerini almak ya da önerilerine uymak bize iyi gelebilir ya da bize danışanlar olabilir. Sosyal bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı hesapta olmayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gururunuzu ilgilendirebilecek konularda daha hassas olabilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınanın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bazen teslimiyetçi bir düşünceyle kendinizi koyveriyorsunuz. Başkalarını da umursamayın.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün iletişim konusunda durağanlık yaşayabilir, beklediğiniz haberleşme hızına ulaşamayabilir ve kendinizi net ifadede zorlanabilirsiniz. Kardeşler, seyahatler ve öğretim sürecinizle ilgili bugüne özgü belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara vereceğiniz sözler, aile yaşantınızda yapmanız gerekenlerle örtüşmeyebilir. Bugün, enerjiniz içe dönük olacak. Dış ortamlarda bu enerjiyi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Baharın nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra zihniniz de Ay gibi boşluk etkisine girebileceği için rahatlamaya ve özellikle bedeninize odaklı keyif alanlarına yönelebilirsiniz. Birlikte olmaktan keyif duyduğunuz kişilerle değerli sohbetlere girişebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 20:49‘da boşluğa girene kadar Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ruh haliniz enerjik, neşeli, hevesli, candan ve samimi olacaktır. Kalp enerjisini açığa çıkaran, gönülden davranmayı isteyeceğiniz, hayattan zevk alma isteği ile dolu bir ruh hali taşıyacağınız Aslan burcu enerjilerine açılıyorsunuz. Kendinize güven duymalısınız, dışa dönük bir enerjiyle eğlenmeye niyetlenmelisiniz. Kalabalık, herkesin gittiği, gözde mekanlara giderek şık ve bakımlı halinizle boy gösterebilirsiniz. Kısacası parti zamanıdır. Tam hafta sonu atmosferine uygun bir Ay enerjisi olacak. Bugün çocuklarınızla eğlenebilir, siz de çocuksu yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sinema, tiyatro, sergiler, galeriler, şovlar, oyun parkları, lunaparklar, müzeler ziyaret edilebilir. Kostüm partileri, doğum günleri organize edebilirsiniz. Grupla oynayacağınız oyunlar, gösteriler, şans oyunları oynayabilir, çekilişler gerçekleştirebilirsiniz. Ay Aslan burcundayken dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı, taşlı, simli giysilerle çekiciliğinizi artırabilirsiniz. Saç stilinizi aslan yelesine uygun bir tarzda değiştirebilirsiniz. Yaratıcı, artistik çalışmaların, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Satürn günü olduğu için somutlaştırmak ve ortaya çıkarmak istediğiniz ne varsa bu transit etkileri size destek verecektir. Ay boşluğa girdikten sonra abartılı ve dramatik tavırlardan uzak durmakta fayda var. Dikkat çekmek için aşırılıklara kaçmak gururunuzu yaralayan durumlara dönüşebilir.

16 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

16 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>