Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var.

İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak. Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  saat 04:24 itibariyle bir Yeniay oluşacak. Bu yeniayın gerçekleştiği günkü iki önemli görünüm de bize eşlik ediyor. Bunların ikisi de, yeniayın yansımalarını kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. İlk görünüm, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık bizim, güvenli ve de garantili olana yönelme arzumuzu işaret ediyor. Görüştüğümüz,yaptığımız, karşı karşıya geldiğimiz insanların çoğunu tanıyoruz. Ayrıca onların sorunlarını dinleyerek, yol göstermeye gayret ediyoruz. Ancak bu belli bir alan içinde, belli sınırlar dahilinde düşünmemiz anlamına geliyor ki, bu da bize pek yeterli gelmiyor olabilir. Peki ne yapmak lazım. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz bir alana yönelmek gerekiyor. Sözgelimi aşk hayatı, çocuklar, yüksek noktada bulunan insanlar, şirketler, elit ve kaliteli çevrelere yönelmek yararlı olabilir. Belki sorumluluğumuz artar, belki sabırlı olmamız gerekir. Fakat gelişmemizde, temelimizi güçlendirmemizde yardımcı olur. Tabii ki bunun için mücadele etmemiz gerekiyor. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumu. Bu da, bizim alanımızı genişletmemiz adına rahat bir yaşam sürmek adına öncelikle idealist olmamız, kendimizi engellemememiz gerektiğini işaret ediyor. Yeniayın sizlere huzur, güvence, mutluluk ve şans getirmesi dileğimle,

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Yengeç'teki seyri, ilişkilerinizde romantik davranışlar içinde olmanızı sağlıyor. Bugün Neptün karşıt burcunuzda geri giderken duygusal olayların gündeme gelmesine neden olacak.. Karşılıklı çağırışıma neden olacak bazı özel duyguların sizi kendine çektiğini hissedeceksiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler. Ancak, önemli olan, sizin ne yaptığınızın farkında olmanız ve planlarınızı hızla yürürlüğe koyabilmeniz sonuçta. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay, yaşadığımız yer, ailemiz, evimiz veya ülkemizle ilgili konularda yeni bir sürece veya yapılacak yeniliklere işaret ediyor. Ailemizi veya evimizi ilgilendiren konularda mücadeleci bir tavır sergilememiz ve yeni bir sayfa açmamız gerekebilir. Duyguları gizlemek zor olacaktır. Konuşulmadık şey kalmayabilir, ama aile ve ev her şeydir ve her şeye değer. Dolayısıyla, ses tonumuza dikkat etmemizde ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamızda fayda var. Ses ayarı yeni bir sayfa açmada kilit rol oynayabilir. Artı olarak, bu başlıklarda ortaya çıkabilecek haberleri veya elimize geçecek bilgileri doğru değerlendirmemizde yarar var. Ancak, dün yazıya döktüğüm, ani gelişmeleri, fikir ayrılıklarını, plan değişikliklerini, öfkeli çıkışları, saldırgan kişi, grup veya ülkeleri ön plana taşıyan etkiler de devam ediyor. Merak edenler internet sayfalarımızdan okuyabilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZELLİKLE ticaretle uğraşan Başaklar bereketli bir zaman dilimine giriyorsunuz. Büyük ailenizde yeni bebek haberleri alıp sevineceksiniz.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve ahengin hakim olduğu, görüşmelerinizde başarı elde edebileceğiniz, özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz, sosyal ortamlar, davetler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabileceğiniz pozitif bir enerji sözkonusu olacak.

16 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyona yönelik işleriniz ve gelirleriniz artabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizi devreye sokun. Geleceğinize yönelik her türlü proje size kazandırabilir.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

11. evinizde gerçekleşecek olan bu yeni ay, sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız,ile ilgili finansal kazanımlarınız, hayattan ümit ettikleriniz ve beklentileriniz, başkalarından destek beklediğiniz konular üzerinde etkili olacaktır. Yeni ay    zamanı hayattan beklediğiniz, ümit ettiğiniz iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemeldir.

16 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 16" R
Ay
Aslan
06° 11' 26" R
Merkür
Koç
27° 51' 55"
Venüs
Boğa
17° 48' 14"
Mars
Koç
10° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 49"
Satürn
Balık
17° 40' 16"
Uranüs
Boğa
23° 08' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 02"
Lilith
Başak
24° 51' 04"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>