Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama bugün sabrınız taşabilir. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman sıkabiliyor.

Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor. Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı memnuniyet, sorun yaratmıyor.

Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz. Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz.

Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi alıp götürmüş gibi. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir. Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden kolayca pişmanlık duymuyor ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızla bir kez daha yüzleşeceksiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:51 itibariyle etkili olacak, Ay-Yengeç burcu seyri altında, geleceğinizi güvence altına alma, değerlerinize sahip çıkma arzunuz bir hayli önemlidir. Yaşadığınız toplumla ilgili konular üzerinde hassas düşünebilirsiniz. Ancak asıl önemli olan, huzur içinde yaşamak arzunuzdur. Sevdiğiniz her şeyi  koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedersiniz. Olumlu değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.  Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz. Saat 19:41 Ay-Neptün görünümü, özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Arzu ettiğimiz gibi huzur, güvenlik ve mutluluk içinde bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir. Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın.. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.

16 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız bazı düzenlemeler ya da atacağınız bazı adımlar dahil olduğunuz grupları veya beraber olduğunuz kişileri de etkileyebilir. Dolayısıyla, kafanız net olsa bile, diğerlerinin beklenti ve düşüncelrini anlamaya çalışıyor gibi davranmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay duygusallık, duyarlılık ve maneviyat duygularını ön plana çıkartıyor. Ev ve aileye ayırılan zaman artabilir. Hazır Ramazan ayı da başlıyorken, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak, sevgi ve şefkatle yaklaşmak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için uygun koşullar bulabiliriz. Akşam saatlerinde hayalgücümüz yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz. Yapmak istediğiniz yolculuklar üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerine daha fazla düşebilir, koruma içgüdüsüyle yaklaşabilirsiniz. Uğraştığınız konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi mutlu edecek sözler duymaya hazır olun bugün. Yine de ağırbaşlılığınızdan şaşmadan karşılayın duyduklarınızı. Şımarmak size yakışmaz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla görüşmelerinizde başarı elde edebilir, yaptığınız işlerle göz dolduran ve dikkat çeken isim olabilirsiniz. Zekanız ve parlak fikirlerinizle topluluklar içinde öne çıkacağınız bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar devrede olabilir. İş alanlarınızda fikirsel olarak kendinizi ortaya koymak sizin için önemli olacak. Özel hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz. Dostlarınızın dertlerini dinlemek, onlara çözümler sunmak, dostlarınıza destek olmak için harika bir gün.

17 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 10' 09" R
Ay
Başak
07° 54' 36"
Merkür
Boğa
01° 04' 19"
Venüs
Boğa
21° 02' 00"
Mars
Koç
12° 12' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 59"
Satürn
Balık
17° 51' 19"
Uranüs
Boğa
23° 17' 18"
Neptün
Balık
29° 21' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 07"
Lilith
Başak
25° 08' 32"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>