Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşayabilirsiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Güçlü tutkular hissedebilir ve bunları bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönelndirmek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda örgütlü olarak çalışacak ve her türlü projenizi belli bir plan dahilinde yürütmek isteyeceksiniz. İşiniz konusundaki hırslarınızda genel anlamda bir artış olacaktır ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olacaksınız.

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ve bu konularda kazanç elde etmek için ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finans konularında son derece başarılı olabilir ve paranızı iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bugün beklenti düzeyinizin yükselmesi ve yaşamınızdaki aksak gittiğine inandığınız şeyleri değiştirme isteğiniz çalışmalarınızda hatalar yapmanıza yol açabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz alanlarda riske girmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle olan ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatabiliyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Karşılıklı yakınlaştırma niyetiniz iyi bir çözüm getirebilir. Bazı inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın boşlukta ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Saat 03:56 olduğunda ise Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Sizlerin sağlığına önem göstermesi gereken bir günün içerisinde olacaksınız. Özellikle sabah etkili olan Ay ve Uranüs arasındaki zorlu görünüm aniden ortaya çıkan bir hastalıkla gününüzün enerjisini düşürebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu etki uzun sürmese de sizler günün kalanında biraz daha soyut konulara ilgi duyabilirsiniz. Spritüal konulara merakınız artabilir. Fal veya rüya yorumlarını araştırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

17 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarının arkasında duruyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Haftanın yorgunluğunu çıkartmak için bugünü dört gözle beklediğini tahmin ediyorum. Üzerinde biraz huzursuzluk var bir anlamı olmayan bu duyguyu uzaklaştırmak için sevdiğin şeyleri yapmak ve insanları görmek günü sakin geçirmeni sağlayacak. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, eski sevgiline dair duyacakların seni çok şaşırtacak Kalben üzülsen de aldığın kararın arkasında duracaksın. Gün içerisinde buluşacağın arkadaşın, ilişkisindeki sorunları seninle paylaşabilir. Duyacakların karşısında epey şaşıracaksın. Bunlara nasıl katlanırsın demek istesen de, arkadaşının yoğun duyguları onunla daha sade bir dille konuşmana neden olacak.

17 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başak burcu evinizde aileniz ile zaman geçirmek size iyi gelecektir. Başarabilir misiniz bilmiyorum zira şu ara insan ilişkileri ile oldukça meşgulsünüz. Hayatınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Her şey sizin elinizde. Zihninizdeki kalıplara takılıp kalmayın. 'Onu yapamam, bunu yapamam' bir Başak burcuna yakışan laflar değil.

17 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan'da ilerlerken düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissetseniz de yaptığınız işleri görünce kendinizle gurur duyuyorsunuz. İsteklerinizin üstesinden geldiniz, şimdi ise dinlenme zamanı.

17 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendini keşfedip kusursuzlaştırmak isteyen Başaklar, kişisel hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz yüksek. Yenilenen sosyal konular sizi gelişime sevk ediyor. Bireysel yetenekleri açığa çıkaran etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareketli bir gün sizi beklerken belirsiz, karmaşık durumların etkisini gösterebileceği bir gün, dalgınlığa, unutkanlığa dikkat etmeli, kazalara ve aksiliklere karşı tedbirli davranmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar söz konusu olabilir, pek fazla müdahaleniz olmadan pasif kalabilirsiniz.

17 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizle ilgili olarak yaptığınız hatalar varsa, bunları bugün görebileceksiniz. Olumsuzlukları kendi haline bırakmayın veya gurur yapıp kabullenmemezlik etmeyin; elinizde, aksaklıkları düzeltmek için büyük bir şans olabilir.

17 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>