Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir. Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.

Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor. Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru, yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başlangıcıyla beraber saat 00:25'te Akrep burcuna geçiyor. Eğitim hayatınız, kardeşleriniz, akrabalarınız sizler için ön plana çıkabilir. Ay-Venüs karşıtlığı sebebiyle insanlarla kurduğunuz iletişimde sert tavırlar takınabilirsiniz. Cümlelerinizi söylerken karşı tarafın da duyguları olduğunu göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Ay-Uranüs karşıtlığı da bugün aktifleşiyor olacak. Beklenmedik bir haber gününüzün hayal ettiğinizden daha farklı geçmesine neden olabilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutlu olmak için kararlar alıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Ufak tefek söz oyunlarından, küçük çekişmelerden uzak durman pek mümkün olmayacak. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, daha iyi bir kazanç elde etmek adına, neler yapman gerektiğini planlayabilirsin. Geleceğe karşı, daha güvenli adım atmak isteyeceksin. Eğer ilişkinde aradığını bulduysan mutlu olmak için önemli kararlar alacaksın. Boşanma sürecinde olan bir Başak burcuysan, kulağına hiç olmadık dedikodular gelebilir. Akşamüstü kendini sabaha göre daha iyi ve huzurlu hissediyorsun. Gelen telefon yüzünü güldürüyor. Eski dostlarınla bir araya gelebilir ya da onlardan haber alabilirsin.

17 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü tamamen hedefleriniz ile ilgili konulara ayırmak doğru olabilir. Buna ek olarak kariyerinize daha sıkı bağlanıp ileride kendinizi görmek istediğiniz yer ile ilgili beklemediğiniz bir teklif ile karşılaşabilirsiniz.

17 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda çok fazla yazışma ve konuşma içinde olabilirsiniz. İletişim problemlerine dikkat edilmesinde fayda var. Zaman zaman fikir çatışmaları yaşanabilir. Uğraştığınız işlerin sağlam olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı ve keyifli koşullar söz konusu.

17 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetenekli olduğunuz alanlarla içli dışlı olacağınız bir zaman dilimine girebilirsiniz. Spor gibi vücut aktivitelerinin size iyi geleceği ve zinde hissettireceği de bir gerçek

17 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şansınızı fazla zorlamamalısınız. Bir yerden destek ve ilgi gördüğünüzde, oraya doğru kanal açmamalısınız. Özelliklehayatınızda hırslanıyorsunuz. Birçok Başak burcu bu dönemde, bulunduğu konumdan daha üst bir konuma gelebilmek için elinden gelen her türlü mücadeleyi verecektir.

17 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu gelişen olaylara içgörülü yaklaşırsanız kendi duygularınızı daha rahat anlayacaksınız. Uzmanlık gerektiren işlerde sorun, ilişkilerde hassasiyetler yaşanabilir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile zaman yöneticisi Satürn arasında meydana gelecek olan olumlu etkileşim sayesinde hem özel hemhayatınızda yapıcı kararlar alırsınız. Resmi evrak işlerini halletmek için başvurularda bulunabilirsiniz. Ayağı yere basan, fikirlerinizle çevrenizin takdirini kazanırsınız. Planlı, programlı hareket etmek size destek verir.

17 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 18" R
Ay
Balık
13° 56' 04"
Merkür
Koç
18° 37' 28"
Venüs
Boğa
05° 16' 09"
Mars
Koç
02° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 52' 28"
Uranüs
Boğa
22° 32' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 10"
Lilith
Başak
23° 43' 20"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>