Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor. Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirsiz koşullar ve karmaşık durumlar karşısında akışta kalmak iyi bir seçenek belki de. İşler sizin müdahaleniz veya kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Sessiz veya pasif kalabilirsiniz. Yalnızlığınızın, tek başına olmanın tadına varabilirsiniz, meditasyon ve yoga gibi çalışmalar için uygun bir gün olabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-burcunuzda ilerleyecek. Kişi etrafında olan biteni anlamak istiyor. Yaşadığı dünyanın sorunlarını, kendi kişisel yolunu ve varmak istediği hedefini düşünüyor. Gerçekten mükemmeli yakalamak için çabalaması gerektiğinin farkında. Zaten Ayın güçlü ışığı altında olduğunuz için bütün bunları gayet akıllıca gözden geçirmeniz mümkündür. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünüm etkisinde yeniliklere açığız. Fakat güvenli olup olmadığına bakacağız. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, çocuk sahibi olma veya çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninin tavan yaptığını hissedeceksin. Yapılan olumsuz eleştirilere karşı kendini güçlü hissediyorsun.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerle ilgili kalıcı ve sağlam adımlar atmanın zamanı geldiğine inanıyor ve bu adımı atacak cesareti kendinizde bulabiliyorsanız hiç vakit kaybetmeyin derim. Zira bazı şeyler geç olmadan ilişkinizi kurtarmanız ve artık birbirinizi incitmeden hareket etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Egonuz ne kadar az olursa aşkta o kadar mutlu olursunuz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraber çalıştığınız kişilere yaptığınız işle ilgili bilgiler verebilirsiniz. İşi geliştirmek ya da tamamlamak için ekip çalışması yapmanız olasıdır. Yaptığınız işle ilgili sorumluluklarınız artacaktır. Bu konuda araştırmalar içine girebilir, işi detaylandırıp bir akış programı hazırlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgileneceğiniz anlar var.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bezdirebilirsiniz. Her ortama uyabilmek için yapacağınız tek şey çevrenizle iletişim düzeyinizi yüksek seviyelerde tutmak.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgüveninin tavan yaptığını hissedeceksin. Sana yöneltilen olumsuz eleştirilere karşı kendini güçlü hissediyorsun. Çalışma alanını zevkine göre dizayn etmen, motivasyonunu artıracak. İş arayışında olan bir Başak burcuysan,bulana kadar, çeşitli kurslara yazılmak isteyebilirsin. Eğer toplumsal meselelerle ilgileniyorsan bugün etrafındaki insanlar sana akıl danışabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle katılacağınız davette gözler üzerinizde olacak. Yakın arkadaşının, her ne kadar özünde iyi biri olduğunu düşünsen de bazı kırıcı davranışları, arana mesafe koymana neden olabilir. Gün sonunda yalnız kalmak isteyebilirsin. Artık, daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmeye hazırsın.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız haberler sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Sakin ve kararlı davranacağınız bir gün. Meydana gelen bazı gelişmeler yüzünden sıkılabilirsiniz. Karar vermeniz zor olabilir veya istekleriniz artabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 41" R
Ay
Boğa
02° 07' 09" R
Merkür
Koç
20° 59' 35"
Venüs
Boğa
09° 19' 24"
Mars
Koç
04° 55' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 25"
Satürn
Balık
17° 08' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 09"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 01"
Lilith
Başak
24° 05' 14"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>