Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hak ettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor. Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Bu zenginlik birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, bu sevgi ortamından arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu Yeniay, yöneticiniz  Merkürün  gölgeli günleri ve ardından geri hareketiyle örtüşüyor. İki yönlü tesiri var. Birincisi sağlam olana yönelmek, huzur ve emniyeti önemsemek, istikrarlı olanı tercih etmek. İkincisi,hayatınızla ilgili konularda tercihte bulunmak için, öncelikle bilgimizi, tecrübelerimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyacak. Bunu yapalım ki, iş-ev arasındaki dengeyi de düzgün şekilde kuralım. Şimdi birlikte bu Yeniayın detaylarına göz atalım ve daha geniş anlamda neyi işaret ettiğini anlayalım. Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, bu Yeniayın mesleki anlamdaki tercihlerin bir daha ele alınmasındaki önemini vurgulayacak. Biz şu andaki işimizin sorunlarını, yetmezliklerini aceleyle ve gerginlikle çözemeyiz. Çok sıkı çalışmak gerekiyor. Riskli kararlar vermemek lazım. Kendimizi geliştirmeliyiz, okumalı, öğrenmeli, yeteneklerimizi hafife almamalıyız. Eğer yeni bir adım atmak istiyorsak, önümüzdeki 16 Haziran yeniayını beklemeliyiz. O bize yepyeni fırsatlar getirebilir.  Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Bu bir aylık sürenin sonunda yolunuzu iş-ev anlamında düzenleyebilecek şartlar oluşacaktır. Sabırlı olalım. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu,tercihlerinizi yorumunuzun başında da belirttiğim gibi lütfen aceleye getirmeyiniz. Enine boyuna düşününüz. İletişimsel sorunlar bütün burçların ortak meselesidir. Birbirimize karşı anlayışlı olmak durumundayız. Yarım kalan işlerinizi bitirmeye, düzenli çalışmaya, tartışmalardan kaçınmaya gayret etmemiz yararlı olur. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarın Merkür gerilemesi başlamasaydı, yeni başlangıçlar yapmaya açık iki haftalık süreçtesiniz derdim Niobe'ce. Ancak, yarın başlayacak olan gerileme, yeni başlangıçlardan çok, ucu açık kalmış, net şekilde ortaya konamamış veya tamamlanması gereken konuları ön plana almanın yenilik yapmaktan daha kolay olacağına işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi iç sesinizi dinlemeniz gereken olaylar gündeminize gelebilir. Ailevi konuların sizi engellediğini hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylarda kopmalar yaşanabilir. Kişisel hassasiyetiniz olan durumlarda istikrar isteyebilirsiniz. Geçmişe ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkilerde güven ve istikrar arayışında olabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Parasal konularda sürekliliğini korumak için ek gelir sağlayacak işler peşinde koşabilirsiniz. Kariyeriniz üst seviyeye yükseliyor.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin uzak çevre, seyahat, eğitim alanlarınızda gerçekleşen bu yeniay, bir işiniz varsa önemli kararlarınızı tetikleyebilir. İş alanlarınızda önceden konuşulmuş işlerinizin peşinden gitmelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü ektiğinizi biçeceğiniz bir güne işaret etmekte. Bu olumlu da olabilir olumsuz da tamamen yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız doğrultusunda deneyimler yaşayacaksınız. Eğer siz olumsuz bir durumla karşılaştıysanız isyan edip suçlu aramak yerine kendinizle yüzleşmeli ve neden bu durumda olduğunuzun sorgulamasını yapmalısınız. Hak etmeyen birine fazlasıyla değer mi ? Yoksa hak etmediği şeyler yaşamasına mı sebep oldunuz? Bu soruların cevabının adresi sizsiniz. Bugün kendinizle baş başa kalarak değerlendirmelerde bulunmalısınız. Olumlu yönden ele aldığımızda ise yaptığınız iyi niyetli davranışların mükafatı bugün zorlandığınız hemen her konuda sürpriz gelişmeler ve rahatlamalarla kendini gösterecektir. Özel yaşamınızda ise kararlar almak için biraz daha beklemeli adil değerlendirmelerde bulunduktan sonra harekete geçmelisiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>