Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel yemeklerle aranız iyi, bugün tam istediğiniz gibi bir yemek fırsatı önünüze çıkabilir. Dost, akraba davetleri alabilirsiniz, sakın kaçırmayın, tam ağzınıza layık yemekler olacak. İşyerinizdeki bir değişiklik hem sevindirecek, hem üzecek sizi. Gözlerinizi fazla yoruyorsunuz. Sevdiğinizin beklentilerine yanıt vermekten uzak bir gününüzdesiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:47 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, kendimizi ifade etme anlamında güç kazandıracak Ancak çalışma koşullarımıza gerçekçi bir şekilde bakmamızda yarar var. Eğer işimizden memnun değilsek, yeteneklerimizi başka bir alanda ve ortamda nasıl değerlendirebiliriz bunların üzerine düşelim. Bu Yeniay,  hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınızı gösteriyor. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki gerçekçi olmalıyız.  Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman keyfimize diyecek yok doğrusu. Bu Yeniay, bağlı bulunduğunuz ekiple birlikte yeni bir projeye atılmanın göstergesi veya daha önce başlanmış bir işle ilgili yapılacak yeniliğin işaretçisidir. Grup çalışmaları, serbest girişim, işinizde yenilikçi düşünmek tabii ki olumludur. Aynı gün Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Sanatsal çalışmalar, ruhsal gelişim, artistik yetenekler, yardımlaşma anlamındaki faaliyetler için gayet uygundur. Ancak ortaklaşa yapılacak işlerde veya çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dikkatlice hareket edilmeli, objektif şekilde durumlara bakılmalıdır. Gözümüzden kaçan bir ayrıntı bizi rahatsız edebilir. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir. Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın.. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, haklarınızı korumanız veya istekleriniz için ön plana çıkmanız gerekebilir. Devamındaki iki hafta içerisindedeğişikliğine gidebilir,hayatınızla ilgili bir yenilik yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir yoğunluk istiyordunuz. İşte bugün bu fırsatı yakaladınız ve kaçırmayacaksınız. Maddi durumunuzda gelişmeler olacak. Ancak bu kadar yük alıp kendinizi yıpratmayın.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabileceğiniz bugün, aktif bir iletişim trafiğiniz sözkonusu olurken, haberleşme, mesajlaşma ve sıklıkla gelen telefonlar gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bu zaman diliminin akşam saatlerinde iletişimde ani fevriliklerden uzak kalmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize pembe gözlüklerle bakıp herşeyi olumlu görme eğilimini kaybedeceksiniz. Diğer taraftan, zaman zaman karamsarlığa kaçan gerçekçiliğiniz de sizi son derece dikkatli olmaya ve üzerinde iyi düşünülmüş, sağlam planlar yapmaya yöneltecektir.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>