Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik kazanımlar da gelebilir. Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:15 Ay-Satürn görünümü, kendi isteklerini bize dayatmaya çalışan kişiler yüzünden sıkılmamıza yol açar. Oysaki siz, zaten sorumluluklarınızı bilen kişilersiniz. Bu kadar bencil olmalarına kızarsınız. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, emin olmadığınız hiçbir proje veya mevzuda adım atmazsınız. Ailevi ve ilişki konularında mutluluk ve güvenilirlik sizin için önemli. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki sorunları veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, aileniz, eviniz ve özel ihtiyaçlarınızla ilgili alış-satış veya önemli konularda aceleyle karar vermeyiniz. İyice araştırınız ve artı eksileriyle durumu ele alınız. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alman gerekebilir. Düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar gündeme gelebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza dair çabalamanız gereken konularda, emeklerinizin karşılığını alabileceğinizi gördüğünüz, bugüne kadar doğru yolda olduğunuzdan emin olduğunuz olaylar yaşayabilir ve kendinizle bu noktada gurur duyabilirsiniz. Özel ilişkilerde ise doğruluğundan emin olmadığınız hiçbir şey ile ilgili varsayımlarla hareket edip ilişkinizi zor durumda bırakmamayı öğrenmeli, hem kendinize hem de karşınızdakine karşı güven içinde olmayı tercih etmelisiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle başkalarının kaynaklarını kullanırken fevri olmamaya özen gösterin. Eşinizin ya da ortağınızın finansal birikimleri üzerinde dalgalanmalar ve yeni durumlar oluşabilir. Cinsellikle de daha tutkulu olabileceğiniz bir gün. Bugün derin konulara yönelebilir, merak ettiğiniz gizli bir konuyu araştırabilirsiniz. Miras ya da alacak konuları da gündeme gelebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda, disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli; kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızda ki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde ortaklaşa para konularınızın üzerine eğiliyorsunuz. Para ödemelerinde sabırsız ve düşüncesiz hareket edebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle partnerinizin duygu dolu yaklaşımına kayıtsız kalmanız mümkün olmayacaktır. Biraz da hislerle hareket etme zamanı. Size sunulan iyilik ve fedakarlıkların kıymetini anlamalısınız. Bu evrenin akıttığı bir bereket olarak kabul edilmelidir. Menfaatten arınmış ilişkilere değer vereceksiniz. Parasal ortaklıklar bu hafta kafa karıştırıcı olabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize pembe gözlüklerle bakıp herşeyi olumlu görme eğilimini kaybedeceksiniz. Diğer taraftan, zaman zaman karamsarlığa kaçan gerçekçiliğiniz de sizi son derece dikkatli olmaya ve üzerinde iyi düşünülmüş, sağlam planlar yapmaya yöneltecektir.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 23" R
Ay
Koç
07° 01' 00"
Merkür
Koç
19° 40' 54"
Venüs
Boğa
07° 13' 10"
Mars
Koç
03° 36' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 25"
Lilith
Başak
23° 53' 52"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>