Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birisi sizi, uzun bir zamandır çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil gibi. Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz.

Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz. Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor.

Birikim yapamamaktan şikayetçisiniz. Çok sayıda insanı içine alan bir para tartışması içinde olabilirsiniz. Tutumlu birisiniz, fakat tutumlu davranmanızın koşullarını bulamıyorsunuz.

Yepyeni bir gönül ilişkisine hazırlıklı olmalısınız. Ama ilişkinin önünü kapamak isteyen birileri var. Sizi, aşk konusunda pek prensipli biri olarak görmüyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi başınıza yaşayıp çözmek düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek, bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her anı doya, doya değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyor,. fakat bu düşüncenizi, yaşarken pek belli edemiyorsunuz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümü, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. En önemli meselenizve ilişkinizdir. Bunlar benim zayıf noktalarım, bu konularda güçsüz olmamalıyım diye içinizden geçirirsiniz. Sevmek fedakarlık demek mi? yoksa seven insan yeri geldiğinde rest çekmeyi bilmeli mi? diye ilişkinizi gözden geçirirsiniz. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin günün! Günü önemli görüşmelere ayır. Hoşlandığın kişiye kahve ısmarlamayı teklif et.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatımızı iyileştirmek için derin, uzun süreli değişiklikler yapmak konusunda kararlı ve kendimizden emin davranmalıyız.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Ticari konularda yardım alabilirsiniz. Sözleşmeler için uygun bir gündesiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı dengeleyebileceksiniz. İçinizdeki huzursuzluk düşüncelerinizin karışmasına neden olabilir. Aile bireyleri ve komşuluk ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Fakat, anlayış göstermeyi başaracaksınız.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Egoları güçlü kişiler bugün ilişkiler açısından denge bulmayı, uyum sağlamayı zorlaştırabilir. İstek, heves ve beklentileriniz konusunda çok da ısrarcı olmamaya, alttan almaya gayret etmelisiniz. Sevdikleriniz ve tutkularınız baskın çıkabilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle diyalog kurarken kafanız karışabilir. Düşünceler havada uçuşacak ama bir mantığa oturmayacaktır. Dolayısıyla bugün akışta kalıp hayatın doğal seyrini uzaktan izleyin. Olayları değiştirmeye çalışmak size bir fayda vermez. Hayatın bazen düşük tempolu ilerleyişi de bize huzur ve mutluluk vermelidir. Bu şahane! Mistik ve gizemli enerjinin keyfini sürün.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>