Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, fazlasıyla özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor. Sorununuzun hissettiğiniz değil de gerçek boyutunu anlamanız için, onu paylaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde ya da yakın işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilere karşı biraz abartılı baktığınız yükümlülükleriniz var. Bu yaklaşım, süreç içinde altından kalkılamayabilir bir durum yaratabilir. Bazı konularda, daha az gergin değerlendirmelerle daha başarılı olacaksınız. Dışarıya olduğu kadar, kendinize de özgüvenli bir görüntü vermeniz gerekiyor.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide bir çok meselenin yeniden ele alınmasını, ilişkimize göre bir kararın verilmesini, bazı meselelerin aile içinde ele alınmasını sağlıyor. Öncelikle bu Dolunayda, beraberlikte açıklık ve dürüstlük önemli. Kimse kimsenin iyi niyetini kullanmamalı, güvenilir olmalıdır. Siz, belki aşkınızdan belki de inanmak istediğiniz için, söylenen sözlere kanabilirsiniz. Daha önce verilen kararlar şimdi tekrar düşünülmeyi gerektirebilir. Tamam oldu dediğiniz bir mesele, yeteri kadar sizi tatmin etmeyebilir. Hayatınıza giren kişinin kim olduğunu, aranızdaki iletişimi, karakter özelliklerini iyice anlayınız. Tabii ki aşk güzel, sevilmek, sevmek güzel. Fakat soru işareti uyandıran noktalar es geçilmemelidir. Bir kısım Başaklar bu Dolunayda armudun sapı üzümün çöpü vari titizlenecekler. Aslında düzgün yürüyen bir ilişkide gereksiz eleştiriler her iki tarafın da üzülmesine yol açar. Kimse mükemmel değildir bunu unutmayalım. Bütün yükü üstümüze alıp sonra sızlanmayalım. Hayalci düşünmeyelim. Ancak vesveseli de olmayalım. Birkaç gün sonra Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Finansal konularda yavaş yavaş hesabı bilmek vaktimiz geliyor. Hızlı ve düşünmeden karar vermeyelim. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi zorluklar seni bir düzenlemeye itebilir. Kötü bir durumu hatırlayıp kendinle yüzleşebilirsin.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sarf ettiğiniz emeklerin karşılığını daha fazla almak için mücadeleci yapınızı tüm hünerleri ile ortaya koymalı ve motivasyonunuzu düşüren kişilerden uzak durmalısınız. Sizler oldukça disiplinli ve özveriyle çalışan titiz kimselersiniz. Dolayısıyla bunun karşılığını almak sizin de hakkınız. Emek verip mücadele ettiğiniz sürece başarısız olmanız için bir sebep yoktur. Siz yeter ki kendinize güvenin ve durmadan ilerleyin.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda çabuk sonuçlar alamayabilirsiniz. İşlerinizin askıda kalacağı zamanlar var. Pratik çözümleriniz işe yaramayabilir. Anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. İmaj değişikliğine karar vermek için uygun bir gün olmayabilir. Sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ayın ilk günü evliliğinizde, birlikteliğinizde destekleyici bir gün olabilir, ilişkiler açısından kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ziyaretleri, aile büyükleri ile zaman geçirmek ve ilişkilerinizde birtakım problemleri gidermek için ideal bir gündesiniz. Gününüzü arkadaşlarınız veya partnerinizle yoğun paylaşımlarla geçirebilir, sanatsal aktivitelere katılabilir, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Olasıgörüşmeleriniz için etkisi pozitif bir gündesiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, kişisel hayatınız için vereceğiniz önemli kararları gündeme getirebilir. İlginizi kendinize, yapacaklarınıza, girişimlerinize, sağlığınızla ilgili konulara kaydırabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzun 11 derecesinde meydana gelen Dolunay ikili ilişkilerinizde alacağınız önemli kararlara ışık tutacak. Gerek özel hayatınızda gereksehayatınızda bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. 17 Mart'ta meydana gelecek olan Yeni Ay'la farklı bir döneme adım atacaksınız. Hayattaki başarılarınız yolunuzu aydınlatır.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>