Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, fazlasıyla özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor. Sorununuzun hissettiğiniz değil de gerçek boyutunu anlamanız için, onu paylaşmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde ya da yakın işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilere karşı biraz abartılı baktığınız yükümlülükleriniz var. Bu yaklaşım, süreç içinde altından kalkılamayabilir bir durum yaratabilir. Bazı konularda, daha az gergin değerlendirmelerle daha başarılı olacaksınız. Dışarıya olduğu kadar, kendinize de özgüvenli bir görüntü vermeniz gerekiyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Aşk hayatınızda bugün gündüz saatlerinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınızın açık olduğunu hissedebilirsiniz. Çocuğunuza dair dilekleriniz, beklentileriniz varsa güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saatler akşama doğru geldiğinde Ay-Uranüs zorlu kontağı kesinleşiyor. Duygusal olarak gergin ve ani tepki vermeye açık olacaksınız. Aklınıza ilk geleni söylemek iyi bir tercih olmayabilir. Ay devamında 21:47-22:06 arasında boşlukta olacak. 22:06'da da Ay Kova burcuna geçiyor. Sağlığınıza önem vermeniz gereken bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatlı atışmalar yaşayacaksın!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapıda olabilirsin bugün. Konu mantık olduğu zaman, aklın oldukça işlek çalışıyor. Bugün birçok zincirleme olay karşına çıkabilir. Endişe etmek yerine planlama yaparsan herkes ve her şey ile baş edebilme imkânın olacak. Sende o potansiyel fazlası ile var? Bir süredir görmediğin yurtdışında yaşayan kuzeninin laflarını ukalalık olarak algılaman, tatlı söz düellosuna dönüşebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yaşadığınız kafa karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. Geçmişten gelen yanılgılara tekrar düşüyormuşsunuz hissi içinde olabilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, aşkta ya da keyif vermesi beklenen konularda bazı zorluklar ya da mutsuzluklar gündeme gelebileceğini anlatıyor. Aşkta ya da çocuklarla ilgili konularda aşırı üsteleyici olmamalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin sizi yanıltmadığı sürece girdiniz. Kendiniz için değil, başkaları için de analizler yaparken bulmaya başladınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkileriniz önem kazanıyor. Ne kendinizi ne de partnerinizi kandırın. Ayrıca eğer partnerinizin sizi kandırdığınızı düşünüyorsanız bir an önce durumu açıklığa kavuşturun. Fanteziler ve kafanızda kurduklarınız ile boşu boşuna üzülmeyin. Aşk hayatınız değişiyor. Alışkanlıklardan kurtulma vakti.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öze dönüp içsel farkındalığa yoğunlaşmak faydalı olur. Yetişmeyen işlerin telaşına kapılmadan, fazla sorumluluk almadan ilerlemeye gayret edin. Akşamüstü öfkeli çıkışlar olası.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim sosyal ilişkilerinizde sağlam temellere dayalı tüm yapıyı yerinden oynatabilir. Ortaklaşa paylaştığınız değerlerde ani kopuşlar ve terk edişlerle karşılaşabilirsiniz. İlk başta bu durum sizi zorlasa da sonrasında önünüze çıkacak yepyeni yaşam yollarını deneyimlemenin keyfine varırsınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 06' 19" R
Ay
Terazi
13° 59' 36"
Merkür
Boğa
05° 09' 38"
Venüs
Boğa
24° 46' 59"
Mars
Koç
14° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 08"
Satürn
Balık
18° 03' 28"
Uranüs
Boğa
23° 27' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 17"
Lilith
Başak
25° 28' 49"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>