Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda ciddi bir iyileşme olacak. Yalnız partnerinizin bazı işlerini tamamlamasına olanak tanımalısınız.

Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek,kendinizi geliştirecek yayınlar takip edeceksiniz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir,yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz.

Dikkatinizin dağınık olacağı bir dönemde bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış bir bakış içinde görünüyorsunuz. Belirsizliklerin sizi yıpratmasına boyun eğmemelisiniz. Karmaşık diyaloglardan uzak durmanız gerekiyor. Dostluk ilişkilerine abartı bakışınızla kolay yönlendiriliyorsunuz, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Koç burcunda hareket ediyor. Maddi konularınız bugün ağırlık kazanacaktır. Ay'ın Venüs ile kavuşacağı bu pozitif gün içerisinde uzun zamandır borçlarınızla ilgili problemler yaşıyorsanız bugün olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Elinize beklediğinizden fazla para geçebilir. Ciddi rahatsızlıklarınız varsa bugün daha iyi hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak kuşkularınızın sizi aşağı çekmesine izin vermeyin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal duyarlılığın artıyor!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Çevrendeki insanların tutumlarını bugün anlaman zor olacak. Belirli bir mesleki konuda ilerlemek istediğin özel bir gün ise başarılı adımlar atıyorsun. İlgili kişilerin gözüne girmen an meselesi. Eğer basın- yayın veya medya sektöründe çalışıyorsan, başarılı bir performans sergileyebilirsin. Bu daortamındaki insanların küçük kıskançlıklar yaşamasına neden olacaktır. Bir süredir kalbin boşsa, bugün etkileneceğin kişi hem senin kalbine hem de aklına dokunacak. Bu da dengeni biraz şaşırtabilir. Bugün aynı zamanda toplumsal duyarlılığın ile farklı platformlarda yer alabilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzle alakalı bir yenilik yapmak isteyebilir ve bu sebeple doğru kişilerle hoşunuza gidecek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Abartılı harcamalardan kaçınmalısınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşadığınız süreçlerde kabullenme içine girebilirsiniz. Finansal konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Bu durum duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş, yatırım, finansman gibi konular gündeminizde olabilir. Yabancı para birimlerinde işleriniz olabilir. Vergi ve miras konularında görüşmeler yapabilirsiniz. Hareketli birgünü sizi bekliyor.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; duygusal paylaşımlarda karşındakilerin bencilce davranışları ya da kontrolü tamamen ele alması ilişkilerinde küçük bir kriz yaşanmasına neden olabilir. Finansal konularda risk alacağın yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Beklediğin bir ödemeyi alabilir ya da ticari bir anlaşmaya imza atabilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detayda mükemmeli arayan başaklar sabah saatlerinde ilişkilerde hassasiyetler yaşanabilir.Duygu ve düşünceleriniz çelişebilir. Öğleden sonra biriken enerji, sert söylemlerle açığa çıkabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, mali konularınıza ışık tutacak. Diğer yandan kazancınızı artırmak için bir amaç belirleyip bu amacı uygulamaya hızlı bir şekilde sokabilirsiniz. Başa ağrısı ve sinüzit gibi sıkıntılarla karşılaşmanız mümkündür. Ağrı kesicilerinizi yanınızdan ayırmayın. Ağrı Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların hislerine karşı hassaslık geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kişilerden yayılan her türlü titreşimi özümseyebilir, kendi iç dünyalarında hissettiklerini, siz de kendi içinizde hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 23" R
Ay
Terazi
19° 48' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 51"
Venüs
Boğa
25° 22' 51"
Mars
Koç
14° 53' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 01"
Satürn
Balık
18° 05' 20"
Uranüs
Boğa
23° 29' 35"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 43"
Lilith
Başak
25° 32' 03"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>